Saltar al contenido

ELS SECRETS QUE MAI NO T HAN EXPLICAT (EDICIO ESPECIAL AMB CALEND ARI PERSONALITZAT)

julio 12, 2021

ELS SECRETS QUE MAI NO T HAN EXPLICAT (EDICIO ESPECIAL AMB CALEND ARI PERSONALITZAT) descargar PDF gratis

Datos del ebook
els secrets que mai no t han explicat (edició especial amb calend ari personalitzat)-albert espinosa-9788416930197

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1245
  • Descargados: 735 veces
  • Tamaño del archivo: 1021 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar ELS SECRETS QUE MAI NO T HAN EXPLICAT (EDICIO ESPECIAL AMB CALEND ARI PERSONALITZAT) pdf en español

Ver libros de categoría AUTOAYUDA

Sinopsis de ELS SECRETS QUE MAI NO T HAN EXPLICAT (EDICIÓ ESPECIAL AMB CALEND ARI PERSONALITZAT)
JA HAS VISCUT PROU, ARA ET TOCA GAUDIR. Quan naixem ningú no ens proporciona un manual per aprendre a viure, ni instruccions per ser feliç. I, tanmateix, trobar la felicitat no es pas tan difícil. En realitat, hi ha uns quants secrets per viure en aquest món que potser ningú no s’ha pres mai la molestia d’explicar-te. Per aixo, Albert Espinosa ha volgut compartir amb tu en aquest llibre els seus secrets, aquells que ha anat descobrint al llarg de la vida i fan que se senti viu, els que li han fet servei i tot el que ha apres en el transcurs del seu extraordinari recorregut. Els secrets que mai no t’han explicat no es un llibre habitual, escrit per ser llegit sense mes ni mes; està pensat perque cada persona l’inspiri i se’l faci seu.
Ver más

Albert Espinosa
Albert Espinosa (Barcelona, 1973). Actor, director, libretista e ingeniero industrial. Es creador de las películas Planta 4.ª, Vaa ser que nadie es consumado, Tu vida en 65′ y No me pidas que te bese porque te besaré. Asimismo, es creador y libretista de la serie Pulseras rojas, basada en su compendio El mundo amarillo y en su lucha contra el cáncer.

El total de su obra literaria se ha publicado en más de 40 países con más de 2.500.000 ejemplares vendidos en todo el mundo.

www.albertespinosa.com

Facebook: Albert Espinosa

Twitter: @espinosa_albert

Instagram: Albertespinosapuig
Ver ficha del autor

Categorías:

Autoayuda y Intelectual

Autoayuda

ELS SECRETS QUE MAI NO T HAN EXPLICAT (EDICIO ESPECIAL AMB CALEND ARI PERSONALITZAT) epub, ELS SECRETS QUE MAI NO T HAN EXPLICAT (EDICIO ESPECIAL AMB CALEND ARI PERSONALITZAT) epub gratis, ELS SECRETS QUE MAI NO T HAN EXPLICAT (EDICIO ESPECIAL AMB CALEND ARI PERSONALITZAT) descargar gratis, ELS SECRETS QUE MAI NO T HAN EXPLICAT (EDICIO ESPECIAL AMB CALEND ARI PERSONALITZAT) pdf, ELS SECRETS QUE MAI NO T HAN EXPLICAT (EDICIO ESPECIAL AMB CALEND ARI PERSONALITZAT) epub descargar, ELS SECRETS QUE MAI NO T HAN EXPLICAT (EDICIO ESPECIAL AMB CALEND ARI PERSONALITZAT) descargar epub gratis, ELS SECRETS QUE MAI NO T HAN EXPLICAT (EDICIO ESPECIAL AMB CALEND ARI PERSONALITZAT) pdf gratis, descargar ELS SECRETS QUE MAI NO T HAN EXPLICAT (EDICIO ESPECIAL AMB CALEND ARI PERSONALITZAT) epub, descargar ELS SECRETS QUE MAI NO T HAN EXPLICAT (EDICIO ESPECIAL AMB CALEND ARI PERSONALITZAT) epub gratis, descargar ELS SECRETS QUE MAI NO T HAN EXPLICAT (EDICIO ESPECIAL AMB CALEND ARI PERSONALITZAT) pdf, descargar ELS SECRETS QUE MAI NO T HAN EXPLICAT (EDICIO ESPECIAL AMB CALEND ARI PERSONALITZAT) pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -