ESPERANT ELS ROBOTS

ESPERANT ELS ROBOTS descargar PDF gratis

Datos del ebook
esperant els robots-enric juliana-9788498887822

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1700
  • Descargados: 779 veces
  • Tamaño del archivo: 835 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar ESPERANT ELS ROBOTS pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de ESPERANT ELS ROBOTS
Els mapes que teniem fins ara ja no serveixen. Els camins traçats per la història, la orografia de la política i la toponímia de la societat muten cada dia davant els nostres ulls.

Esperant els robots és un manual de cartografia política per orientar-se en les diferents arestes d’un temps de transició. La conversa es desenvolupa en tres grans eixos. La victòria de Donald Trump i les implicacions de la nova ojeada de la política nord-americana sobre el món i, en particular, sobre Europa. Aquest ascens coincideix amb una tendència econòmica de fons que ha arribat per canviar-ho tot: els robots, l’automatització. Segons l’ocde, aquest model productiu farà perdre dos milions de llocs de treball a Espanya.

Juliana també analitza el moment polític d’una Espanya que ha redescobert la política amb gran intensitat durant els últims anys. El 15-M, les seves rèpliques i l’emergència de Podem són molt presents en la conversa.
Finalment l’autor reflexiona sobre el procés català. Separatista amic de Podem per a la caverna, i «criptoespanyolista» segons alguns independentistes, Juliana aporta una ojeada crítica sobre una Catalunya que veu «plena de propaganda». Fill d’uns temps en què l’independentisme no figurava en l’dietario, Juliana no descarta la independència com una possibilitat verdadero de futur. Però recela del «tenim pressa» i de determinades hiperventilacions del que considera que podria esdevenir un «regionalisme excitat».
Ver más

Enric Juliana
Enric Juliana es subdirector de La Vanguardia y actualmente delegado de este publicación en Madrid. Ha sido corresponsal en Roma de este publicación durante varios primaveras.
Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Política franquista

ESPERANT ELS ROBOTS epub, ESPERANT ELS ROBOTS epub gratis, ESPERANT ELS ROBOTS descargar gratis, ESPERANT ELS ROBOTS pdf, ESPERANT ELS ROBOTS epub descargar, ESPERANT ELS ROBOTS descargar epub gratis, ESPERANT ELS ROBOTS pdf gratis, descargar ESPERANT ELS ROBOTS epub, descargar ESPERANT ELS ROBOTS epub gratis, descargar ESPERANT ELS ROBOTS pdf, descargar ESPERANT ELS ROBOTS pdf gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ