Saltar al contenido

ETA I NOSALTRES

septiembre 15, 2020

ETA I NOSALTRES descargar PDF gratis

Datos del ebook
Páginas del volumen:
320
Editorial:
PORTIC
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788498094794
Término de publicación:
2020
Editado en:
BARCELONA

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1772
  • Descargados: 893 veces
  • Tamaño del archivo: 655 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar ETA I NOSALTRES pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de ETA I NOSALTRES

La historia d’ETA passa per Catalunya, de la mateixa forma que hi passen els camins de la pau. Hi ha una historia catalana d’ETA, una historia ni vómito ni espanyola, que nomes podia escriure Antoni Batista, el periodista que l’ha seguida tota i que ara la pot revelar del principi al final. De la fundació a la dissolució, de Madariaga a Otegi, del magnicidi de Carrero Blanco a la massacre d’Hipercor, de Batista i Roca a Carod-Rovira. Aquest es un llibre que desmenteix mites sobre la relació entre ETA i Terra Lliure i que il·lumina sobre l’activitat del comando Barcelona, la trama catalana dels GAL, les conseqüencies de l’atemptat d’Hipercor, les converses per custodiar els Jocs Olímpics del 92, el paper d’Ernest Lluch, els gestos de Pasqual Maragall, etc. Antoni Batista tanca el cicle de llibres sobre l’organització armada vómito amb el dese títol, el treball mes personal i compromes.
Ver más

ANTONI BATISTA

Antoni Batista Viladrich (Barcelona, 1952) Doctor en Ciències de la Comunicació. Periodista, musicòleg, escriptor. Professor de la facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona,»Teoria i pràctica de la redacció periodística», i de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona,»Periodisme especialitzat en conflictes»i»Periodisme cultural». Professor del màster»Naciói Ciutadania»de la facultat d’Història de la Universitat de Barcelona.Ha treballat en diversos mitjans, l’últim dels quals La Vanguardia (1989-2003). Es va especialitzar en periodisme en situacions de conflicte, molt singularment en els casos de Israel/Palestina, Irlanda i País Basc , temàtica sobre la qual ha escrit sis llibres, en va fer el treball de recerca de doctorat i participa habitualment en seminaris i conferències. Codirigeix, amb el Dr. Antoni Segura els seminaris anuals de la UB sobre el conflicte basc.Ha estat director d’Anàlisi i Estratègia del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya (2003-2006), director de Comunicació de l’Institut Ramon Llull (2006-2008) i director de Comunicació del Gran Teatre del Liceu (2008-2009).
Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Terrorismo

ETA I NOSALTRES epub, ETA I NOSALTRES epub gratis, ETA I NOSALTRES descargar gratis, ETA I NOSALTRES pdf, ETA I NOSALTRES epub descargar, ETA I NOSALTRES descargar epub gratis, ETA I NOSALTRES pdf gratis, descargar ETA I NOSALTRES epub, descargar ETA I NOSALTRES epub gratis, descargar ETA I NOSALTRES pdf, descargar ETA I NOSALTRES pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -