Saltar al contenido

@FAKEYOU

octubre 16, 2020

@FAKEYOU descargar PDF gratis

Datos del ebook
Páginas del ejemplar:
224
Editorial:
RAYO VERDE
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788417925055
Aniversario de publicación:
2019
Editado en:
ES
Traductor:
CARMELA VÁSQUEZ, LAURA HUERGA AYZA

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1490
  • Descargados: 718 veces
  • Tamaño del archivo: 740 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar @FAKEYOU pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de #FAKEYOU

Les fake news no són un fenomen nou: els governs, els partits polítics, els mitjans de comunicació i les grans corporacions—o els monopolis d’informació equivalents a cada època—n’han fet sempre un ús interessat. No és sospitós, doncs, que les polítiques i reformes normatives que s’estan proposant per combatre-les criminalitzin les noves tecnologies i no els mitjans tradicionals? I que no advoquin per tallar el problema de soca-rel, sinó que pretenguin imposar als ciutadans retallades de la llibertat d’expressió i informació?

#FakeYou exposa investigacions que desmunten els mites sobre els quals es recolza aquesta onada de legislacions lliberticides. Aquest document aspira a esdevenir una eina de defensa contra les retallades de les llibertats fonamentals i una arsenal contra les noves formes de manipulació, mentida i falsificació.És necessari comportarse d’una guisa efectiva contra les fake news, però sense atacar la llibertat d’expressió. En democràcia, no poden jutjar la llibertat d’informació els mateixos que inverteixen en crear desinformació.
Simona Levi
Ver más

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Teoría política

@FAKEYOU epub, @FAKEYOU epub gratis, @FAKEYOU descargar gratis, @FAKEYOU pdf, @FAKEYOU epub descargar, @FAKEYOU descargar epub gratis, @FAKEYOU pdf gratis, descargar @FAKEYOU epub, descargar @FAKEYOU epub gratis, descargar @FAKEYOU pdf, descargar @FAKEYOU pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -