FLORA I FAUNA DE LA MAR MEDITERRANIA

FLORA I FAUNA DE LA MAR MEDITERRANIA descargar PDF gratis

Datos del ebook

Páginas del obra: 144

Editorial: BRAU EDICIONS

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Tapa blanda

ISBN: 9788415885252

Data de publicación: 2015

Editado en: FIGUERES

Ilustrador: TONI LLOBET FRANçOIS

flora i fauna de la mar mediterrania-enric ballesteros sagarra-9788415885252

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1769
  • Descargados: 759 veces
  • Tamaño del archivo: 783 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar FLORA I FAUNA DE LA MAR MEDITERRANIA pdf en español

Ver libros de categoría BIOLOGIA

Descripción

Aquesta guia de butxaca ens acompanyarà a les nostres estades arran de mar. Ens serà útil per reconèixer les espècies que veurem en les immersions amb escafandre autònom o a pulmó lliure, amb tub i ulleres. Però també la farem servir a les llotges del peix o a les peixateries i als mercats.
S’il·lustren 832 espècies, entre les més comunes de la Mediterrània, des dels cetacis fins a les algues, passant pels ocells, les tortugues, els peixos, els crustacis, les petxines, etc., acompanyades d’un breu text on s’explica alguna peculiaritat o característica remarcable i d’algunes dades d’interès com l’hàbitat, la seva freqüència o la fondària on viuen.En definitiva, aquest llibre pretén convertir-se en una eina útil, amiga, àgil i pràctica que ens acosti i ens permeti gaudir de la vida escuadra mediterrània.

Categorías:
Ciencias
Ciencias

FLORA I FAUNA DE LA MAR MEDITERRANIA epub, FLORA I FAUNA DE LA MAR MEDITERRANIA epub gratis, FLORA I FAUNA DE LA MAR MEDITERRANIA descargar gratis, FLORA I FAUNA DE LA MAR MEDITERRANIA pdf, FLORA I FAUNA DE LA MAR MEDITERRANIA epub descargar, FLORA I FAUNA DE LA MAR MEDITERRANIA descargar epub gratis, FLORA I FAUNA DE LA MAR MEDITERRANIA pdf gratis, descargar FLORA I FAUNA DE LA MAR MEDITERRANIA epub, descargar FLORA I FAUNA DE LA MAR MEDITERRANIA epub gratis, descargar FLORA I FAUNA DE LA MAR MEDITERRANIA pdf, descargar FLORA I FAUNA DE LA MAR MEDITERRANIA pdf gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ