Saltar al contenido

FLOTA, CLOP, FLOTA!

noviembre 20, 2020

FLOTA, CLOP, FLOTA! descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1288
  • Descargados: 782 veces
  • Tamaño del archivo: 1004 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar FLOTA, CLOP, FLOTA! pdf en español

Ver libros de categoría INFANTIL

Sinopsis de FLOTA, CLOP, FLOTA!

L’hipopòtam Clop no sap nedar, però ha de travessar un llac per arribar a classe d’higiene labial. Amb l’ajuda de l’Ot, la Mei i en Tomeu, haurà de fer servir els seus coneixements sobre flotació per poder arribar a l’escola puntual. Ho aconseguiran?

Un conte per entendre el principi d’ArquímedesNeix una col·leció de contes il·lustrats que compaginen diversió i coneixement de tal forma que els més petits puguin aprendre ciències gairebé sense adonar-se’n. Cada llibre presenta els tres mateixos amics vivint una aventura amb un animal diferent que els farà resoldre un entrebanc amb saviesa. Aquests contes, amb rimes d’allò més divertides, són ideals per començar a familiaritzar-los en el fascinant món de les ciències, que vegin la física com un món fàcil d’entendre i se’l facin seu. S’hi inclou sempre una doble pàgina final adreçada a pares i tutors per enriquir-ne l’explicació.

Roser Matas és llicenciada en físca per la UAB i, actualment, professora de matemàtiques de secundària, feina que compagina amb projectes d’il·lustració i cartellisme. Aquesta és la seva primera obra.
Ver más

Categorías:

Pueril

Pueril 6 a 8 primaveras

Naturaleza y ciencia

FLOTA, CLOP, FLOTA! epub, FLOTA, CLOP, FLOTA! epub gratis, FLOTA, CLOP, FLOTA! descargar gratis, FLOTA, CLOP, FLOTA! pdf, FLOTA, CLOP, FLOTA! epub descargar, FLOTA, CLOP, FLOTA! descargar epub gratis, FLOTA, CLOP, FLOTA! pdf gratis, descargar FLOTA, CLOP, FLOTA! epub, descargar FLOTA, CLOP, FLOTA! epub gratis, descargar FLOTA, CLOP, FLOTA! pdf, descargar FLOTA, CLOP, FLOTA! pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -