Saltar al contenido

GENS I GENEALOGIES

abril 11, 2021

GENS I GENEALOGIES descargar PDF gratis

Datos del ebook
gens i genealogies-susanna c. manrubia-damian h. zanette-9788490260852

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1514
  • Descargados: 666 veces
  • Tamaño del archivo: 873 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar GENS I GENEALOGIES pdf en español

Ver libros de categoría BIOLOGIA

Sinopsis de GENS I GENEALOGIES

Els nostres pares ens han donat nom i ens han llegat els cognoms que diuen qui som. Una multitud d’avantpassats han encreuat els seus gens per a produir els que cada un de nosaltres tenim. Però si comparem els arbres genealògics de dos individus coetanis, descobrim que, en remuntar-nos a un temps no gens llunyà, resulten idèntics. De fet, l’herència genètica rebuda d’aquells individus que ens han llegat el cognom és ínfima.

 Com és d’important el nostre llegat genètic? Fins a quin punt ens condiciona? Gens i genealogies relaciona els nostres trets culturals i biològics amb la intenció de fer-nos comprendre com apareixen algunes regularitats i, alhora, desfer alguns mites sobre la rellevància de l’herència. De ben segur que, partint dels arguments que s’hi exposen, el leedor es replantejarà el valía de l’herència genètica i la importància de certs trets culturals que aparentment ens defineixen.

Ver más

Susanna C. Manrubia

Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias

Biología

Genética

GENS I GENEALOGIES epub, GENS I GENEALOGIES epub gratis, GENS I GENEALOGIES descargar gratis, GENS I GENEALOGIES pdf, GENS I GENEALOGIES epub descargar, GENS I GENEALOGIES descargar epub gratis, GENS I GENEALOGIES pdf gratis, descargar GENS I GENEALOGIES epub, descargar GENS I GENEALOGIES epub gratis, descargar GENS I GENEALOGIES pdf, descargar GENS I GENEALOGIES pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -