Saltar al contenido

GRAMÀTICA PRÀCTICA DE LA NOSTRA LLENGUA *

diciembre 13, 2020

GRAMÀTICA PRÀCTICA DE LA NOSTRA LLENGUA * descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1224
  • Descargados: 634 veces
  • Tamaño del archivo: 902 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar GRAMÀTICA PRÀCTICA DE LA NOSTRA LLENGUA * pdf en español

Ver libros de categoría IDIOMAS

Sinopsis de GRAMÀTICA PRÀCTICA DE LA NOSTRA LLENGUA

Aquesta gramàtica pràctica presenta tot allò que cal entender per aprendre fàcilment la nostra llengua. Es pot fer servir com a llibre de consulta i, especialment, com a manual per preparar qualsevol examen de nivell auténtico, mitjà i superior. Compta amb una gran quantitat d’exercicis pràctics i una clau que permet que l’estudiant pugui avançar progressivament i autocorregir-se.
Amb aquesta nova edició, revisada i actualitzada, el llibre que teniu a les mans es consolidad com la gramàtica de referència per a l’ensenyament d’adults i estudiants de secundària i batxillerat.
Ver más

Categorías:

Idiomas

Catalán

Gramáticas de catalán

GRAMÀTICA PRÀCTICA DE LA NOSTRA LLENGUA * epub, GRAMÀTICA PRÀCTICA DE LA NOSTRA LLENGUA * epub gratis, GRAMÀTICA PRÀCTICA DE LA NOSTRA LLENGUA * descargar gratis, GRAMÀTICA PRÀCTICA DE LA NOSTRA LLENGUA * pdf, GRAMÀTICA PRÀCTICA DE LA NOSTRA LLENGUA * epub descargar, GRAMÀTICA PRÀCTICA DE LA NOSTRA LLENGUA * descargar epub gratis, GRAMÀTICA PRÀCTICA DE LA NOSTRA LLENGUA * pdf gratis, descargar GRAMÀTICA PRÀCTICA DE LA NOSTRA LLENGUA * epub, descargar GRAMÀTICA PRÀCTICA DE LA NOSTRA LLENGUA * epub gratis, descargar GRAMÀTICA PRÀCTICA DE LA NOSTRA LLENGUA * pdf, descargar GRAMÀTICA PRÀCTICA DE LA NOSTRA LLENGUA * pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -