GUIA D OCELLS PER A NOIS I NOIES

GUIA D OCELLS PER A NOIS I NOIES descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1744
  • Descargados: 718 veces
  • Tamaño del archivo: 718 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar GUIA D OCELLS PER A NOIS I NOIES pdf en español

Ver libros de categoría BIOLOGIA

Sinopsis de GUIA D OCELLS PER A NOIS I NOIES

Aquesta guia vol ser la millor eina per endinsar-se en el món de l’ornitologia, de forma entenedora i amable, sense que sembli que és un tema complicat i difícil. I és que realment no ho és, només depèn del nivell que vulguem assolir. Amb poca dedicació podem aconseguir moments inoblidables.
Seguint l’esperit de les altres guies de camp per a nois i noies, presenta amb una classificació senzilla i de fàcil accés la majoria de les espècies que es troben al país, prioritzant les més freqüents i donant indicacions sobre quines es poden confondre i com podem evitar-ne la confusió.De primer, però, es fa una introducció a l’ornitologia, al coneixement dels ocells, la seva biologia i les formes de vida -etologia-, i ens explica també com els podem estu-diar i conèixer. Immediatament, s’hi descriuen amb detall les espècies més representatives, il·lustrades amb magnífiques fotografies inèdites, fetes totes al nostre país majoritàriament per ornitòlegs no professionals.
Ver más

MARIUS DOMINGO

Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias

Biología

Reptiles. Aves. Ornitología

GUIA D OCELLS PER A NOIS I NOIES epub, GUIA D OCELLS PER A NOIS I NOIES epub gratis, GUIA D OCELLS PER A NOIS I NOIES descargar gratis, GUIA D OCELLS PER A NOIS I NOIES pdf, GUIA D OCELLS PER A NOIS I NOIES epub descargar, GUIA D OCELLS PER A NOIS I NOIES descargar epub gratis, GUIA D OCELLS PER A NOIS I NOIES pdf gratis, descargar GUIA D OCELLS PER A NOIS I NOIES epub, descargar GUIA D OCELLS PER A NOIS I NOIES epub gratis, descargar GUIA D OCELLS PER A NOIS I NOIES pdf, descargar GUIA D OCELLS PER A NOIS I NOIES pdf gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ