GUIA DELS ARBUSTOS DELS PAÏSOS CATALANS S

GUIA DELS ARBUSTOS DELS PAÏSOS CATALANS S descargar PDF gratis

Datos del ebook
guia dels arbustos dels països catalans s-ramon pascual-9788490341971

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1523
  • Descargados: 963 veces
  • Tamaño del archivo: 1021 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar GUIA DELS ARBUSTOS DELS PAÏSOS CATALANS S pdf en español

Ver libros de categoría BIOLOGIA

Sinopsis de GUIA DELS ARBUSTOS DELS PAÏSOS CATALANS S

Es pot dir que aquesta guia és un clàssic i un referent per a totes aquelles persones, amants del contacte amb la naturaleza i amb el neguit de descobrir la vegetació que en forma part, a les quals els ha servit per a identificar els principals arbustos del nostre país.

De fet, els arbres i els arbustos són les plantes més representatives del paisatge. Moltes comunitats vegetals es defineixen per la presència de certs arbres i d’alguns arbustos concrets del sotabosc, com ara el bosc de pi negre amb neret, la roureda amb boix o bé l’alzinar amb marfull.

Unes acurades claus de classificació i la descripció de 150 espècies d’arbustos autòctons, acompanyades de dibuixos i fotografies, conformen aquesta guia, una eina pensada per ajudar-nos a conèixer millor el nostre entorn, a memorizar interpretar-lo, a aprendre a valorar-lo i a lluitar per conservar-lo.
Ver más

RAMON PASCUAL

Ramon Pascual va cursar estudis de biologia a la Universitat de Barcelona i encaminà la seva activitat professional cap a la divulgació de les ciències, amb una activa presència en el món editorial i amb la participació en nombrosos cursos i conferències a l’entorn del coneixement del món vegetal i dels bolets. Ha publicat»Guia d’arbres dels Països Catalans»i»Guia dels bolets dels Països Catalans»i, amb Cossetània Edicions,»Guia de bolets per a nois i noies»,»Guia d’arbres per a nois i noies»(Premi Crítica Serra d’Or, 2010),»Guia de plantes per a nois i noies»i»Males herbes».
Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias

Biología

Fitografía sistemática. Tipos de plantas

GUIA DELS ARBUSTOS DELS PAÏSOS CATALANS S epub, GUIA DELS ARBUSTOS DELS PAÏSOS CATALANS S epub gratis, GUIA DELS ARBUSTOS DELS PAÏSOS CATALANS S descargar gratis, GUIA DELS ARBUSTOS DELS PAÏSOS CATALANS S pdf, GUIA DELS ARBUSTOS DELS PAÏSOS CATALANS S epub descargar, GUIA DELS ARBUSTOS DELS PAÏSOS CATALANS S descargar epub gratis, GUIA DELS ARBUSTOS DELS PAÏSOS CATALANS S pdf gratis, descargar GUIA DELS ARBUSTOS DELS PAÏSOS CATALANS S epub, descargar GUIA DELS ARBUSTOS DELS PAÏSOS CATALANS S epub gratis, descargar GUIA DELS ARBUSTOS DELS PAÏSOS CATALANS S pdf, descargar GUIA DELS ARBUSTOS DELS PAÏSOS CATALANS S pdf gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ