Saltar al contenido

HANNAH ARENDT: LLIBERTAT POLITICA I TOTALITARISME

noviembre 16, 2020

HANNAH ARENDT: LLIBERTAT POLITICA I TOTALITARISME descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1494
  • Descargados: 1024 veces
  • Tamaño del archivo: 599 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar HANNAH ARENDT: LLIBERTAT POLITICA I TOTALITARISME pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de HANNAH ARENDT: LLIBERTAT POLITICA I TOTALITARISME

Filòsofa jueva d’origen alemany i una de les teòriques de la política més influents de la segona meitat del segle XX. Actualment són conegudes i elogiades la seva aposta per pensar la vita activa i la política a partir de la categoria de natalitat, la seva anàlisi dels règims totalitaris, la tesi de la banalitat del mal o les seves reflexions entorn de la república i del tresor perdut de la tradició revolucionària. De sòlida formació filosòfica i amb una prometedora carrera acadèmica, el «shock de la realitat», l’incendi del Reichstag l’any 1933, l’obligà a exiliar-se a París i a repensar l’especificitat i el sentit de la política. Com se sap les seves reflexions parteixen de la constatació que els fets del totalitarisme van deixar una situació en la qual s’havia d’aixecar memoria de l’heterogeneïtat de les velles eines conceptuals i l’experiència política del segle XX. D’aquí que assumís el repte de «pensar sense baranes».
Aquest llibre proposa una repaso contemporània d’algunes reflexions al voltant del totalitarismes i la llibertat política.
Ver más

FINA BIRULES

Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Teoría política

HANNAH ARENDT: LLIBERTAT POLITICA I TOTALITARISME epub, HANNAH ARENDT: LLIBERTAT POLITICA I TOTALITARISME epub gratis, HANNAH ARENDT: LLIBERTAT POLITICA I TOTALITARISME descargar gratis, HANNAH ARENDT: LLIBERTAT POLITICA I TOTALITARISME pdf, HANNAH ARENDT: LLIBERTAT POLITICA I TOTALITARISME epub descargar, HANNAH ARENDT: LLIBERTAT POLITICA I TOTALITARISME descargar epub gratis, HANNAH ARENDT: LLIBERTAT POLITICA I TOTALITARISME pdf gratis, descargar HANNAH ARENDT: LLIBERTAT POLITICA I TOTALITARISME epub, descargar HANNAH ARENDT: LLIBERTAT POLITICA I TOTALITARISME epub gratis, descargar HANNAH ARENDT: LLIBERTAT POLITICA I TOTALITARISME pdf, descargar HANNAH ARENDT: LLIBERTAT POLITICA I TOTALITARISME pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -