Saltar al contenido

I PARLAREM DE VIDA! DISCURSOS I CONFERÈNCIES D ANNA GABRIEL

enero 13, 2021

I PARLAREM DE VIDA! DISCURSOS I CONFERÈNCIES D ANNA GABRIEL descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1647
  • Descargados: 1009 veces
  • Tamaño del archivo: 943 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar I PARLAREM DE VIDA! DISCURSOS I CONFERÈNCIES D ANNA GABRIEL pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de I PARLAREM DE VIDA! DISCURSOS I CONFERÈNCIES D ANNA GABRIEL

Les paraules de l’Anna Gabriel sempre ens donen esperança i ens esperonen a lluitar. En aquest llibre hem volgut condensar elements importants del seu pensament revolucionari. L’esquerra independentista catalana ha estat i és un moviment polític revolucionari que ha prioritzat la intervenció sobre la realitat política i social, i que sovint no ha tingut temps per a la reflexió pausada. És per aquest motiu que conserva en el format verbal algunes de les seves millors aportacions. El llibre imprès és un format idoni per perdurar en el temps i perquè els seus continguts puguin esdevenir veritables consignes que germinin en pràctiques transformadores. Els discursos i conferències que comprèn aquest llibre (2013-2018) són intervencions que cal contextualitzar en el moment polític més convuls que han viscut els Països Catalans des de la mort del dictador. Un moment polític del qual l’Anna, militant incansable de tants anys ençà, és un dels exponents individuals en el marc d’un fenomen essencialment col·lectiu. Un fenomen que ha implicat milers de persones en una lluita que és particular, però que alhora és universal per a l’emancipació humana.

La greu involució democràtica i repressiva impulsada per l’Estat espanyol l’ha portat a l’exili, i des de Tigre de Paper hem volgut aportar el nostre gra de sorra al que entenem que ara és una necessitat col·lectiva: promoure projectes solidaris que permetin difondre les idees i les pràctiques que ha defensat l’Anna Gabriel, i amb ella tantes altres, i que alhora permetin recollir diners per a la campanya a cortesía del seu retorn. Perquè, com ella ha dit en alguna ocasió: «Què és rendir-se? No ho sabem, nosaltres som dones».

Els beneficis d’aquest llibre es destinaran íntegrament a la campanya «Free Anna Gabriel».
Ver más

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Política franquista

I PARLAREM DE VIDA! DISCURSOS I CONFERÈNCIES D ANNA GABRIEL epub, I PARLAREM DE VIDA! DISCURSOS I CONFERÈNCIES D ANNA GABRIEL epub gratis, I PARLAREM DE VIDA! DISCURSOS I CONFERÈNCIES D ANNA GABRIEL descargar gratis, I PARLAREM DE VIDA! DISCURSOS I CONFERÈNCIES D ANNA GABRIEL pdf, I PARLAREM DE VIDA! DISCURSOS I CONFERÈNCIES D ANNA GABRIEL epub descargar, I PARLAREM DE VIDA! DISCURSOS I CONFERÈNCIES D ANNA GABRIEL descargar epub gratis, I PARLAREM DE VIDA! DISCURSOS I CONFERÈNCIES D ANNA GABRIEL pdf gratis, descargar I PARLAREM DE VIDA! DISCURSOS I CONFERÈNCIES D ANNA GABRIEL epub, descargar I PARLAREM DE VIDA! DISCURSOS I CONFERÈNCIES D ANNA GABRIEL epub gratis, descargar I PARLAREM DE VIDA! DISCURSOS I CONFERÈNCIES D ANNA GABRIEL pdf, descargar I PARLAREM DE VIDA! DISCURSOS I CONFERÈNCIES D ANNA GABRIEL pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -