Saltar al contenido

INSTRUCCIONS PER FER-SE FEIXISTA

noviembre 25, 2020

INSTRUCCIONS PER FER-SE FEIXISTA descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1609
  • Descargados: 844 veces
  • Tamaño del archivo: 939 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar INSTRUCCIONS PER FER-SE FEIXISTA pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de INSTRUCCIONS PER FER-SE FEIXISTA

Ser demòcrata costa un gran esforç. Implica encarar-se amb la complexitat, oferir eines per interpretar el que passa, garantir la participació dels que estan disposats a millorar la vida de la comunitat. I no tothom està interessat a ser demòcrata. Per què continuar perdent-hi el temps quan es pot tirar pel dret? ¿Que no és un instrument ben afinat, el feixisme, que garanteix un estat més ben dirigit, més eficient i amb menys manies?
Instruccions per fer-se feixista és el que sembla: una defensa del feixisme. I també el contrari: una denúncia del feixisme. I l’exposició clarivident dels mecanismes que utilitza per instal·lar-se en les actituds i el discurs públic. Amb un talent dialèctic extraordinari, Michela Murgia juga magistralment amb la provocació, la paradoxa i la ironia, mentre ens convida a no abaixar la guàrdia contra unes herències del passat clamorosament presents. I, amb el seu mirall, també ens obliga a mirar als ulls la part més fosca de tots nosaltres. Perquè, al final, amb poc n’hi ha prou: com diria Forrest Gump, és feixista qui actua com un feixista.
Fidel a la seva voluntat de servei, l’autora inclou un test perquè els lectors valorin el seu propi grau de feixisme.

Ver más

MICHELA MURGIA

Michela Murgia (Sardenya, 1972) va estudiar teologia i filosofia mentre feia de teleoperadora, experiència que recull tragicòmicament en el seu primer èxit: Il mondo deve sapere, que va ser  dut al teatre i després al cinema amb el títol de Tutta la vita davanti. El 2009 debutà com a novel·registro amb l’autobiogràfica L’acabadora, que va obtenir un gran èxit de públic i crítica (premis Dessì, SuperMondello i Campiello; Proa 2012). Després ha publicat el llibre de teologia feminista Ave Mary. E la chiesa inventò la donna (2011), el llibre col·lectiu Presente (2012), les novel·les L’incontro (2012) i Una relació perillosa (2015; Proa 2018) i l’assaig Futuro interiore. Té una gran activitat política com a feminista, cristiana i independentista sarda. Els seus llibres s’han traduït a nombroses llengües.
Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Teoría política

INSTRUCCIONS PER FER-SE FEIXISTA epub, INSTRUCCIONS PER FER-SE FEIXISTA epub gratis, INSTRUCCIONS PER FER-SE FEIXISTA descargar gratis, INSTRUCCIONS PER FER-SE FEIXISTA pdf, INSTRUCCIONS PER FER-SE FEIXISTA epub descargar, INSTRUCCIONS PER FER-SE FEIXISTA descargar epub gratis, INSTRUCCIONS PER FER-SE FEIXISTA pdf gratis, descargar INSTRUCCIONS PER FER-SE FEIXISTA epub, descargar INSTRUCCIONS PER FER-SE FEIXISTA epub gratis, descargar INSTRUCCIONS PER FER-SE FEIXISTA pdf, descargar INSTRUCCIONS PER FER-SE FEIXISTA pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -