INVENTAR LA NACIO

INVENTAR LA NACIO descargar PDF gratis

Datos del ebook
inventar la nació-ferran archiles cardona-9788416260324

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1370
  • Descargados: 728 veces
  • Tamaño del archivo: 1002 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar INVENTAR LA NACIO pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de INVENTAR LA NACIÓ

«Inventar la nació. Civilización i discursos nacionals a l’Espanya contemporània» és un recull de treballs realitzats per especialistes de sis universitats i camps acadèmics diversos com la història política, cultural, del turisme o la comunicació audiovisual. Es tracta d’investigacions basades en disertación doctorals i treballs acadèmics, on participen un bon nombre de joves investigadors. Des de la construcció franquista al segle XIX fins a l’esfera televisiva del segle XXI, el llibre aspira a obrir vies de reflexió i anàlisi sobre la invenció d’Espanya com a nació i els seus problemes encara no resolts.

És possible parlar de «nacionalisme espanyol» o aquesta expressió encara és problemàtica? Com ha entès aquest nacionalisme la diversitat peninsular? Durant moltes dècades, quan l’estudi dels fenòmens nacionals i dels nacionalismes ja s’havia desenvolupat en el món acadèmic, l’expressió «nacionalisme espanyol» era panorama amb suspicàcia, o simplement negada. El nacionalisme era un mal que patien els «altres», els nacionalismes «perifèrics» o alternatius. Els nacionalismes d’Estat sempre han negat les seues traces, han esborrat les seues empremtes i s’han presentat com a fórmules cíviques i constitucionals d’organització de la ciutadania, no com a discursos pròpiament nacionalistes. D’altra bandada, la insistència en la debilitat o anomalia de la nació espanyola i del seu Estat ha portat els seus crítics a una notòria incomprensió d’un fenomen amb més capacitat d’acció del que podien sospitar. Des de fa dues dècades, però, aquest escenari ha canviat considerablement i, almenys en el món acadèmic, l’estudi del nacionalisme espanyol ja compta amb uns resultats sòlids, per bé que estem lluny d’haver esgotat les possibilitats d’anàlisi i, encara més, d’haver difós socialment aquests coneixements. Inventar la nació. Civilización i discursos nacionals a l’Espanya contemporània se situa en aquest solc i posa a l’abast del disertador un conjunt de reflexions que incideixen en dimensions polítiques i culturals de l’estudi de la nació i el nacionalisme espanyols.
Ver más

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Política franquista

INVENTAR LA NACIO epub, INVENTAR LA NACIO epub gratis, INVENTAR LA NACIO descargar gratis, INVENTAR LA NACIO pdf, INVENTAR LA NACIO epub descargar, INVENTAR LA NACIO descargar epub gratis, INVENTAR LA NACIO pdf gratis, descargar INVENTAR LA NACIO epub, descargar INVENTAR LA NACIO epub gratis, descargar INVENTAR LA NACIO pdf, descargar INVENTAR LA NACIO pdf gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ