Saltar al contenido

JO SERE L ULTIMA: LA HISTORIA DEL MEU CAPTIVERI I LA MEVA LLUITA CONTRA L ESTAT ISLAMIC

mayo 31, 2021

JO SERE L ULTIMA: LA HISTORIA DEL MEU CAPTIVERI I LA MEVA LLUITA CONTRA L ESTAT ISLAMIC descargar PDF gratis

Datos del ebook
jo sere l ultima: la historia del meu captiveri i la meva lluita contra l estat islamic-nadia murad-9788416930081

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1563
  • Descargados: 936 veces
  • Tamaño del archivo: 652 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar JO SERE L ULTIMA: LA HISTORIA DEL MEU CAPTIVERI I LA MEVA LLUITA CONTRA L ESTAT ISLAMIC pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de JO SERE L ULTIMA: LA HISTORIA DEL MEU CAPTIVERI I LA MEVA LLUITA CONTRA L ESTAT ISLAMIC

La Nadia Murad va ser víctima de la gihad sexual de l’Estat Islàmic. Ara s’ha convertit en defensora dels drets humans, en la primera dona ambaixadora de bona voluntat de les Nacions Unides i ha estat nominada al Premi Nobel de la Pau.
Aquesta és la seva història.
El 15 d’agost de 2014, la vida de la Nadia Murad va canviar per sempre. Les tropes de l’Estat Islàmic van irrompre en el poblet del nord de l’Iraq on vivia, i on la minoria yazidita feia una vida tranquil·la, i hi van cometre una massacre. Van executar homes i dones, entre ells la seva mare i sis dels seus germans, i els van amuntegar en fosses comunes. A la Nadia, que aleshores tenia vint-i-un anys, la van segrestar juntament amb milers de noies i nenes, i la van vendre com a esclava sexual. Els soldats la van torturar i violar durant mesos, fins que una nit va aconseguir fugir de miracle pels carrers de Mossul. Així va començar per a ella el llarg i perillós viatge cap a la llibertat.
De petita, la Nadia, una nena criada al camp, mai de la vida no hauria imaginat que un dia parlaria a l’assemblea de les Nacions Unides ni que seria nominada al Premi Nobel de la Pau. No havia trepitjat mai Bagdad, ni tan sols havia vist un avió. Avui, la història de la …

Ver más

Nadia Murad

Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Política internacional

JO SERE L ULTIMA: LA HISTORIA DEL MEU CAPTIVERI I LA MEVA LLUITA CONTRA L ESTAT ISLAMIC epub, JO SERE L ULTIMA: LA HISTORIA DEL MEU CAPTIVERI I LA MEVA LLUITA CONTRA L ESTAT ISLAMIC epub gratis, JO SERE L ULTIMA: LA HISTORIA DEL MEU CAPTIVERI I LA MEVA LLUITA CONTRA L ESTAT ISLAMIC descargar gratis, JO SERE L ULTIMA: LA HISTORIA DEL MEU CAPTIVERI I LA MEVA LLUITA CONTRA L ESTAT ISLAMIC pdf, JO SERE L ULTIMA: LA HISTORIA DEL MEU CAPTIVERI I LA MEVA LLUITA CONTRA L ESTAT ISLAMIC epub descargar, JO SERE L ULTIMA: LA HISTORIA DEL MEU CAPTIVERI I LA MEVA LLUITA CONTRA L ESTAT ISLAMIC descargar epub gratis, JO SERE L ULTIMA: LA HISTORIA DEL MEU CAPTIVERI I LA MEVA LLUITA CONTRA L ESTAT ISLAMIC pdf gratis, descargar JO SERE L ULTIMA: LA HISTORIA DEL MEU CAPTIVERI I LA MEVA LLUITA CONTRA L ESTAT ISLAMIC epub, descargar JO SERE L ULTIMA: LA HISTORIA DEL MEU CAPTIVERI I LA MEVA LLUITA CONTRA L ESTAT ISLAMIC epub gratis, descargar JO SERE L ULTIMA: LA HISTORIA DEL MEU CAPTIVERI I LA MEVA LLUITA CONTRA L ESTAT ISLAMIC pdf, descargar JO SERE L ULTIMA: LA HISTORIA DEL MEU CAPTIVERI I LA MEVA LLUITA CONTRA L ESTAT ISLAMIC pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -