Saltar al contenido

JUNGLES: SELVES, BOSCOS I RESERVES NATURALS DE LA TERRA

octubre 18, 2020

JUNGLES: SELVES, BOSCOS I RESERVES NATURALS DE LA TERRA descargar PDF gratis

Datos del ebook
Páginas del tomo:
48
Editorial:
MOSQUITO BOOKS
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa dura
ISBN:
9788494831973
Data de publicación:
2018

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1248
  • Descargados: 773 veces
  • Tamaño del archivo: 651 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar JUNGLES: SELVES, BOSCOS I RESERVES NATURALS DE LA TERRA pdf en español

Ver libros de categoría INFANTIL

Sinopsis de JUNGLES: SELVES, BOSCOS I RESERVES NATURALS DE LA TERRA

de vida. Jungles és doncs un cant a la naturaleza, a la fauna i la flora que entre tots hem de mantenir. Jungles és un llibre sobre ecologia, biodiversitat, equilibri i sostenibilitat. Però Jungles també és un llibre preciós, és també un increïble joc dobservació, i un llibre de coneixements i una font molt àmplia dinformació.

Marcos Navarro és un comediante, il abrillantador, dissenyador de planxes de surf i dissenyador gràfic català que viu a Euskadi, sempre a prop de la mar. Les teles, el paper, la pantalla o els murs de la ciutat no se li resisteixen. La seva extraordinària passió pels detalls, el seu ús descarat i progresista del color i la seva capacitat per re-crear i re-formular ambients no deixaran indiferent ningú.
Ver más

Categorías:

De niño

De niño 6 a 8 primaveras

Naturaleza y ciencia

JUNGLES: SELVES, BOSCOS I RESERVES NATURALS DE LA TERRA epub, JUNGLES: SELVES, BOSCOS I RESERVES NATURALS DE LA TERRA epub gratis, JUNGLES: SELVES, BOSCOS I RESERVES NATURALS DE LA TERRA descargar gratis, JUNGLES: SELVES, BOSCOS I RESERVES NATURALS DE LA TERRA pdf, JUNGLES: SELVES, BOSCOS I RESERVES NATURALS DE LA TERRA epub descargar, JUNGLES: SELVES, BOSCOS I RESERVES NATURALS DE LA TERRA descargar epub gratis, JUNGLES: SELVES, BOSCOS I RESERVES NATURALS DE LA TERRA pdf gratis, descargar JUNGLES: SELVES, BOSCOS I RESERVES NATURALS DE LA TERRA epub, descargar JUNGLES: SELVES, BOSCOS I RESERVES NATURALS DE LA TERRA epub gratis, descargar JUNGLES: SELVES, BOSCOS I RESERVES NATURALS DE LA TERRA pdf, descargar JUNGLES: SELVES, BOSCOS I RESERVES NATURALS DE LA TERRA pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -