L ANNA DESCOBREIX ELS PEIXOS PELÁGICS

L ANNA DESCOBREIX ELS PEIXOS PELÁGICS descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1593
  • Descargados: 821 veces
  • Tamaño del archivo: 876 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar L ANNA DESCOBREIX ELS PEIXOS PELÁGICS pdf en español

Ver libros de categoría INFANTIL

Sinopsis de L ANNA DESCOBREIX ELS PEIXOS PELÁGICS

Llibre que combina a la perfecció la vessant científica del coneixement dels principals peixos de la mediterrània amb la part lúdica d’un conte pueril. Permet identificar fins a 64 peixos, pops, meduses i algues i conèixer algunes de les seves principals característiques biològiques. Com a material didàctic presenta a la part inferior de cada plana del conte una filera amb les siluetes dels peixos i al final del llibre uns fulls amb adhesius reutilitzables. La metodologia és que el nen identifiqui on correspon posar l’adhesiu i en encaixar-lo a la silueta pugui conèixer el nom del peix. Permet associar forma, detalls i colors, amb el nom en català. Els dibuixos són molt fidels a la realitat i fins i tot en alguns dels peixos estan representats el mascle i la femella quan les seves característiques diferencials ho permeten.
La trama és que cada tarda l’Anna surt amb la seva barqueta i se’n va fins a un illot a pescar. Però una tarda, una ona inesperada deixa un peix estrany sobre la roca. Quan l’Anna és a punt de capturar-lo, el peix li parla i li demana que el perdoni. Per agrair-li, li regala un do: nedar com un peix i s’ofereix a ser el seu guia per les profunditats. I és així com comença una fascinant aventura submarina, a través de la qual la nena i el catedrático aprendran a identificar els peixos i descobriran alguns dels seus secrets més ben guardats.
Ver más

Categorías:

Inmaduro

Inmaduro 6 a 8 primaveras

Naturaleza y ciencia

L ANNA DESCOBREIX ELS PEIXOS PELÁGICS epub, L ANNA DESCOBREIX ELS PEIXOS PELÁGICS epub gratis, L ANNA DESCOBREIX ELS PEIXOS PELÁGICS descargar gratis, L ANNA DESCOBREIX ELS PEIXOS PELÁGICS pdf, L ANNA DESCOBREIX ELS PEIXOS PELÁGICS epub descargar, L ANNA DESCOBREIX ELS PEIXOS PELÁGICS descargar epub gratis, L ANNA DESCOBREIX ELS PEIXOS PELÁGICS pdf gratis, descargar L ANNA DESCOBREIX ELS PEIXOS PELÁGICS epub, descargar L ANNA DESCOBREIX ELS PEIXOS PELÁGICS epub gratis, descargar L ANNA DESCOBREIX ELS PEIXOS PELÁGICS pdf, descargar L ANNA DESCOBREIX ELS PEIXOS PELÁGICS pdf gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ