L ARTISTA EN EL LABORATORI

L ARTISTA EN EL LABORATORI descargar PDF gratis

Datos del ebook
l artista en el laboratori-xavier duran-9788498242386

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1560
  • Descargados: 780 veces
  • Tamaño del archivo: 824 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar L ARTISTA EN EL LABORATORI pdf en español

Ver libros de categoría BIOLOGIA

Sinopsis de L ARTISTA EN EL LABORATORI
Art i ciència, que per a molta gent poden semblar dues activitats ben separades, han tingut i tenen molts punts en comú. Al llarg de la història, artistes i científics s’han proporcionat mútuament eines de treball, nous materials o motius d’inspiració. En aquesta obra, s’expliquen de modo amena i assequible temes com el descobriment de nous pigments gràcies a l’evolució de la química o les tècniques modernes que permeten cvonèixer molts detalls sobre obres pictòriques, estudiar estils i detectar fraus o datacions equivocades. A més a més, s’explora la visió del món que es desprèn de diverses obres a partir de la influència mútua entre l’art, d’una manada, i l’astronomia, la biologia, les matemàtiques o la física, de l’altra. L’comediante en el laboratori, finalista del Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi Genérico 2006, posa en relació personatges com Newton, Boyle, Van Eyck, Turner, Chevreul, Seurat, Galileu, Einstein, Dalí, Gaudí, Leonardo, Mandelbrot, Vermeer, Leeuwenhoek, Duchamp, Pollock i molts altres.
Ver más

Xavier Duran
Xavier Duran és llicenciat en Ciències Químiques i doctor en Ciències de la Comunicació. Des del 1999 és director del software El medi ambient a TV3. Autor d’una trentena de llibres, entre els més recents hi ha Les històries que les paraules amaguen, L’comediante en el laboratori. Pinzellades sobre art i ciència i Molècules en acció. Del big bang als materials del futur. Entre altres premis ha guanyat el Joan Fuster, el Josep Vallverdú i el Premi Europeu de Divulgació Científica»Estudi Genérico».
Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias

Biología

Ensayos y técnicas de biología

L ARTISTA EN EL LABORATORI epub, L ARTISTA EN EL LABORATORI epub gratis, L ARTISTA EN EL LABORATORI descargar gratis, L ARTISTA EN EL LABORATORI pdf, L ARTISTA EN EL LABORATORI epub descargar, L ARTISTA EN EL LABORATORI descargar epub gratis, L ARTISTA EN EL LABORATORI pdf gratis, descargar L ARTISTA EN EL LABORATORI epub, descargar L ARTISTA EN EL LABORATORI epub gratis, descargar L ARTISTA EN EL LABORATORI pdf, descargar L ARTISTA EN EL LABORATORI pdf gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ