Saltar al contenido

L ENCARREC

octubre 14, 2020

L ENCARREC descargar PDF gratis

Datos del ebook
Páginas del obra:
346
Editorial:
DESTINO
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Sin constreñir
ISBN:
9788497102964
Término de publicación:
2019
Editado en:
ESPAÑA
Traductor:
JORDI BOIXADÓS BISBAL, PAU JOAN HER

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1230
  • Descargados: 603 veces
  • Tamaño del archivo: 798 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar L ENCARREC pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de L ENCARREC

El llibre definitiu sobre el judici al procés.Escrit per l’advocat més prestigiós del judici del procés,L’encàrrec és abans que res la crònica d’algú que creu en el seu ofici i l’exerceix amb honestedat i independència. Pot una persona no independentista defensar els processats per rebel·lió? Encara més: per què alguns dels acusats el van escollir precisament a ell en lloc d’algú de la seva corda?
Narrat amb un estil fluid, descriptiu i rarament distès, el llibre es llegeix com si es tractés d’una novel·la legal. Recreant els diàlegs amb encert i utilitzant els adjectius precisos, l’autor aconsegueix retratar cadascun dels molts personatges que apareixen a l’obra, humanitzant-los, dotant-los de vida, més enllà de l’adscripció ideològica. Explicant des de dins les estratègies i tensions de les defenses, les complexitats judicials, les misèries i enlluernaments dels qui han tocat poder–siguin jutges o polítics–i els dubtes i temors dels encausats, Melero construeix un relat apassionant on no desidia un encomiable to humanista–al cap i a la fi, tots tenen, equivocats o no, les seves raons–i un sentit de l’humor subtil que posa la distància desafío amb la gravetat del que hi ha en joc.

Ver más

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Política franquista

L ENCARREC epub, L ENCARREC epub gratis, L ENCARREC descargar gratis, L ENCARREC pdf, L ENCARREC epub descargar, L ENCARREC descargar epub gratis, L ENCARREC pdf gratis, descargar L ENCARREC epub, descargar L ENCARREC epub gratis, descargar L ENCARREC pdf, descargar L ENCARREC pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -