L ESQUERRA CONTRA LA UNIO EUROPEA

L ESQUERRA CONTRA LA UNIO EUROPEA descargar PDF gratis

Datos del ebook
Páginas del texto:
160
Editorial:
TIGRE DE PAPER EDICIONS
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788416855582
Vencimiento de publicación:
2020

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1310
  • Descargados: 804 veces
  • Tamaño del archivo: 751 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar L ESQUERRA CONTRA LA UNIO EUROPEA pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de L ESQUERRA CONTRA LA UNIÓ EUROPEA

«Gran part de l’esquerra considera la Unió Europea com un projecte fonamentalment benigne que té el potencial d’apuntalar una cooperació i un progrés cada cop més grans. Si s’ha escorat cap a la dreta, diuen, la resposta és lluitar per reformar-la des de dins. En aquest desafiant assaig, l’economista Costas Lapavitsas contradiu aquesta visió. La solució és, per a l’autor, un desafiament directe al projecte de la Unió Europea que posi l’accent en la sobirania popular i doméstico per construir una veritable Europa de les treballadores i els pobles.
El poderós manifest de Lapavitsas per a una oposició d’esquerra a la Unió Europea anul·la la il·lusió que sovint caracteritza aquest debat, i serà una recital estimulant per a tothom que, des de l’esquerra, està interessat en el futur d’Europa.»
Ver más

COSTAS LAPAVITSAS

Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Política europea

L ESQUERRA CONTRA LA UNIO EUROPEA epub, L ESQUERRA CONTRA LA UNIO EUROPEA epub gratis, L ESQUERRA CONTRA LA UNIO EUROPEA descargar gratis, L ESQUERRA CONTRA LA UNIO EUROPEA pdf, L ESQUERRA CONTRA LA UNIO EUROPEA epub descargar, L ESQUERRA CONTRA LA UNIO EUROPEA descargar epub gratis, L ESQUERRA CONTRA LA UNIO EUROPEA pdf gratis, descargar L ESQUERRA CONTRA LA UNIO EUROPEA epub, descargar L ESQUERRA CONTRA LA UNIO EUROPEA epub gratis, descargar L ESQUERRA CONTRA LA UNIO EUROPEA pdf, descargar L ESQUERRA CONTRA LA UNIO EUROPEA pdf gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ