Saltar al contenido

L EVOLUCIO SENSE SENTIT

abril 8, 2021

L EVOLUCIO SENSE SENTIT descargar PDF gratis

Datos del ebook
l evolucio sense sentit-eudald carbonell-jordi agusti-9788497878500

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1254
  • Descargados: 740 veces
  • Tamaño del archivo: 1045 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar L EVOLUCIO SENSE SENTIT pdf en español

Ver libros de categoría BIOLOGIA

Sinopsis de L EVOLUCIO SENSE SENTIT

L’ evolució sense sentit és un diàleg entre dos paleoantropòlegs catalans, científics de referència a escalera internacional i membres de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES). El 2009, quan se celebrava l’any Darwin, tots dos van creure que podien fer una aportació conjunta a la reflexió sobre l’actualitat i el futur incert de l’espècie a la qual pertanyem, i que la millor modo de fer-ho era a través del diàleg. Agustí i Carbonell comparteixen la idea que la reflexió sobre les perspectives de la humanitat no és possible sense indagar, alhora, què és allò que ens fa humans i què vol dir ser-ho, i tots dos tenen l’experiència, el rigor i els coneixements que calen per afrontar-ho amb precisió i claredat. Així van néixer les vuit converses que recull aquest volum apassionat i apassionant, que és alhora una introducció als orígens de l’Homo sapiens, un repàs d’alguns avanços importants en el camp de la paleoantropologia (i de la trajectòria de cadascun dels dos autors) i, sobretot, una reflexió compromesa i radical sobre les possibilitats de futur que tenim com a espècie, més enllà de la crisi del sistema vigent.
Ver más

Eudald Carbonell

Nacido en Ribes de Freser (Girona) en 1953, actualmente es catedrático de Prehistoria en la Universidad Rovira i Virgili de Tarragona y codirector del Plan primeros pobladores de Atapuerca. Ha recibido el Premio Príncipe de Asturias de Investigación Científica y Técnica y es Miembro del consejo del Área de Prehistoria del Musée de l’Homme de París. Ha publicado en más de 250 publicaciones nacionales e internacionales, entre las que destacan revistas como: Nature, Science, Procedings de la corporación de ciencias de Estados Unidos, Journal of Human Evolution, Evolucionary anthropoly, Journal of Arhaeological science, Current Anthropology entre otras y es autor de más de una quincena de libros de divulgación científica, entre los que destacan Atapuerca: un millón de abriles de historia, en colaboración con José María Bermúdez de Castro y Juan Luis Arsuaga; Aún no somos humanos:propuestas de humanización para el tercer milenio, en colaboración con Robert Sala, y Los sueños de la desarrollo en colaboración con Cinta Sanz.
Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias

Biología

Evolucionismo

L EVOLUCIO SENSE SENTIT epub, L EVOLUCIO SENSE SENTIT epub gratis, L EVOLUCIO SENSE SENTIT descargar gratis, L EVOLUCIO SENSE SENTIT pdf, L EVOLUCIO SENSE SENTIT epub descargar, L EVOLUCIO SENSE SENTIT descargar epub gratis, L EVOLUCIO SENSE SENTIT pdf gratis, descargar L EVOLUCIO SENSE SENTIT epub, descargar L EVOLUCIO SENSE SENTIT epub gratis, descargar L EVOLUCIO SENSE SENTIT pdf, descargar L EVOLUCIO SENSE SENTIT pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -