L OBLIGACIO MORAL DE DESOBEIR

L OBLIGACIO MORAL DE DESOBEIR descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1340
  • Descargados: 1007 veces
  • Tamaño del archivo: 843 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar L OBLIGACIO MORAL DE DESOBEIR pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de L OBLIGACIO MORAL DE DESOBEIR

Entre les formes de resistir al poder i de manifestar-nos a privanza de la justícia i la igualtat, la desobediència civil i l’acció no-violenta són les que ens permeten dur més enllà la democràcia i exercir íntegrament la nostra naturalesa política.

Jahanbegloo, que ha estudiat a fons el pensament dels grans activistes de la no-violència i ha estat espectador privilegiat de les lluites per l’autodeterminació de Catalunya, n’extreu una lliçó clara: l’autèntica condició per a la legalitat i la legitimitat de la llei no és l’acció reguladora de l’estat, sinó l’acció política dels ciutadans.

I fa seves les paraules de Martin Luther King Jr. per defensar una democràcia plena de sentit: «La democràcia que passa del paper insubstancial a l’acció substancial és la forma de govern més important del món».
Ver más

RAMIN JAHANBEGLOO

Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Teoría política

L OBLIGACIO MORAL DE DESOBEIR epub, L OBLIGACIO MORAL DE DESOBEIR epub gratis, L OBLIGACIO MORAL DE DESOBEIR descargar gratis, L OBLIGACIO MORAL DE DESOBEIR pdf, L OBLIGACIO MORAL DE DESOBEIR epub descargar, L OBLIGACIO MORAL DE DESOBEIR descargar epub gratis, L OBLIGACIO MORAL DE DESOBEIR pdf gratis, descargar L OBLIGACIO MORAL DE DESOBEIR epub, descargar L OBLIGACIO MORAL DE DESOBEIR epub gratis, descargar L OBLIGACIO MORAL DE DESOBEIR pdf, descargar L OBLIGACIO MORAL DE DESOBEIR pdf gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ