Saltar al contenido

LA CIENCIA DE LA LLARGA VIDA

mayo 4, 2021

LA CIENCIA DE LA LLARGA VIDA descargar PDF gratis

Datos del ebook
la ciencia de la llarga vida-valenti fuster-josep corbella-9788466421645

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1421
  • Descargados: 618 veces
  • Tamaño del archivo: 844 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar LA CIENCIA DE LA LLARGA VIDA pdf en español

Ver libros de categoría SALUD

Sinopsis de LA CIENCIA DE LA LLARGA VIDA

Els temps estan canviant i tots ens n’hem adonat. La humanitat està guanyant la batalla demogràfica: en la societat coetáneo una persona de 40 anys és clarividencia com un jove.

A La ciència de la llarga vida descobrirem que l’edat és només un número i encara que no puguem comportarse sobre la nostra edat cronològica, la bona notícia és que sí que podem fer-ho sobre la nostra edat biològica. Els autors s’endinsen en els misteris de la llarga vida i ens donen les claus científiques per viuré bé el màxim d’anys possible.
Ver más

Categorías:

Vigor y Dietas

Medicina divulgativa

LA CIENCIA DE LA LLARGA VIDA epub, LA CIENCIA DE LA LLARGA VIDA epub gratis, LA CIENCIA DE LA LLARGA VIDA descargar gratis, LA CIENCIA DE LA LLARGA VIDA pdf, LA CIENCIA DE LA LLARGA VIDA epub descargar, LA CIENCIA DE LA LLARGA VIDA descargar epub gratis, LA CIENCIA DE LA LLARGA VIDA pdf gratis, descargar LA CIENCIA DE LA LLARGA VIDA epub, descargar LA CIENCIA DE LA LLARGA VIDA epub gratis, descargar LA CIENCIA DE LA LLARGA VIDA pdf, descargar LA CIENCIA DE LA LLARGA VIDA pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -