LA DEMOCRACIA CAPTIVA

LA DEMOCRACIA CAPTIVA descargar PDF gratis

Datos del ebook
la democracia captiva-pau miserachs-9788494537622

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1558
  • Descargados: 747 veces
  • Tamaño del archivo: 585 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar LA DEMOCRACIA CAPTIVA pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de LA DEMOCRACIA CAPTIVA
Pau Miserachs, en clau de confessió del seu pensament, fa un exercici crític de lliure opinió de la política catalana i espanyola des de l’octubre del 2015, quan es va constituir el nou Parlament de Catalunya. L’autor fa un recorregut pels sentiments contradictoris de la ciutadania i la voluntat política de construir la República Catalana davant el Front Franquista creat contra els drets i llibertats de Catalunya.

Miserachs denuncia la manca de neutralitat de la Monarquia la qual s’ha pronunciat per la unitat obligatòria, mentre el govern espanyol intenta convertir Catalunya en una Comunitat dependent financerament de l’Estat. La democràcia captiva és un recull d’articles de humanidades política en contra la indiferència i la manipulació de les idees i les persones.

Va pronosticar que en les eleccions del 26J tornaria a guanyar la dreta espanyola. Pau Miserachs se segueix pronunciant pel referèndum d’autodeterminació convocat pel Parlament de Catalunya, d’acord amb el Dret de les Nacions Unides que és supranacional i està per damunt de la Constitució de l’Estat espanyol, com a solució per resoldre el conflicte i obtenir legitimitat internacional pel procés!
Ver más

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Formas de ordenamiento política

LA DEMOCRACIA CAPTIVA epub, LA DEMOCRACIA CAPTIVA epub gratis, LA DEMOCRACIA CAPTIVA descargar gratis, LA DEMOCRACIA CAPTIVA pdf, LA DEMOCRACIA CAPTIVA epub descargar, LA DEMOCRACIA CAPTIVA descargar epub gratis, LA DEMOCRACIA CAPTIVA pdf gratis, descargar LA DEMOCRACIA CAPTIVA epub, descargar LA DEMOCRACIA CAPTIVA epub gratis, descargar LA DEMOCRACIA CAPTIVA pdf, descargar LA DEMOCRACIA CAPTIVA pdf gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ