Saltar al contenido

LA DIETA DELS COLORS

marzo 29, 2021

LA DIETA DELS COLORS descargar PDF gratis

Datos del ebook
la dieta dels colors-montse folch-9788416430147

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1504
  • Descargados: 847 veces
  • Tamaño del archivo: 704 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar LA DIETA DELS COLORS pdf en español

Ver libros de categoría SALUD

Sinopsis de LA DIETA DELS COLORS

Una dieta senzilla, clara, efectiva i basada en la dieta mediterrània que t’ajudarà a perdre pes al tems que incorpores nous hàbits alimentaris saludables i lluites contra l’envelliment.
Salut, bellesa, comoditat, sentir-nos millor amb el nostre cos, rejovenits i més àgils.
Aquests són els principals objectius que ens fixem quan comencem una dieta i, tot i que són raons suficients per menjar de forma saludable durant la resta de les nostres vides, la realitat és que en común arraconem i recuperem els vells costums. La majoria de nosaltres estem sotmesos a un ritme de vida que ens fa difícil detener l’atenció necessària al nostre organisme i mimar-lo per aconseguir el benestar físic i psicològic.
Als obstacles quotidians (poc temps per comprar i cuinar, àpats fora de casa, de compromís, etc.), s’hi afegeixen dietes que, sovint, exigeixen un alt nivell de sacrifici i són tan restrictives que ens fan desentenderse ben ràpid. Per això la dieta dels colors és senzilla i variada, perquè una de les màximes és fer sempre del menjar un acte plaent i no convertir-lo en quelcom penós, cosa que augmentaria considerablement les nostres possibilitats de fallida.
El menú de la nostra dieta es divideix en quatre colors:vermell per a les proteïnes, …

Ver más

Montse Folch

Montse Folch es una médico nutricionista con más de veinticinco abriles de experiencia clínica. En el año 2003, el Institut Vila-Rovira de Cirugía Plástica y Estética del Centro Médico Teknon de Barcelona, cuyo Área de Avituallamiento dirige la doctora Folch, introdujo en nuestro país el método Transformation (Houston, EE. UU.), basado en la terapia enzimática y sus mercadería beneficiosos para el bienestar. Ahora, por primera vez, la doctora Folch expone el método de complementos enzimáticos que lleva abriles prescribiendo en su consulta para que disfrutes de una vida saludable y aplaces los mercadería del envejecimiento.
Ver ficha del autor

Categorías:

Vigor y Dietas

Dietética y sostenimiento

LA DIETA DELS COLORS epub, LA DIETA DELS COLORS epub gratis, LA DIETA DELS COLORS descargar gratis, LA DIETA DELS COLORS pdf, LA DIETA DELS COLORS epub descargar, LA DIETA DELS COLORS descargar epub gratis, LA DIETA DELS COLORS pdf gratis, descargar LA DIETA DELS COLORS epub, descargar LA DIETA DELS COLORS epub gratis, descargar LA DIETA DELS COLORS pdf, descargar LA DIETA DELS COLORS pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -