Saltar al contenido

LA LLIÇO CATALANA

junio 23, 2021

LA LLIÇO CATALANA descargar PDF gratis

Datos del ebook
la lliçó catalana-suso de toro-9788417082017

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1413
  • Descargados: 940 veces
  • Tamaño del archivo: 870 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar LA LLIÇO CATALANA pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de LA LLIÇÓ CATALANA
Els articles recollits en aquest llibre han estat escrits durant els últims anys en paral·lel al procés que viu la societat catalana i Catalunya com a país. També al mateix temps que la crisi, que a més de ser econòmica és ético, de la societat espanyola i del Regne d’Espanya com a estat nació.
Fa uns anys pensava que Catalunya podia i havia de ser mestra d’Espanya per construir un estat vertaderament federal o confederal i una societat democràtica i animosa. Ara ja no ho crec. El projecte d’Espanya que s’ha realitzat és un final de camí, és un estat que s’ha tancat les portes a si mateix. La civilización política rància, excloent i autoritària del nacionalisme espanyol ha negat qualsevol reconeixement o diàleg intern, i la bulímia de la cort madrilenya, un vertader forat negre, ho ha devorat tot.La meva curiositat original per aquest país, el qual veia culte, tolerant i creatiu, va passar a ser d’admiració pel seu nervi cívic i la seva valentia. La llibertat es guanya amb raó i valentia. I tot el que està passant a Catalunya és el més valent, democràtic i constructiu que li ha passat a l’Estat espanyol en els últims quaranta anys. Una veritable lliçó: la lliçó catalana. Qui desitgi la democràcia i qui estimi la llibertat, com és possible que no estigui amb Catalunya?
Ver más

Suso de Toro
Nace en Santiago de Compostela en 1956. Allí obtiene su estudios en Arte Innovador y Contemporáneo; su obra y su persona están intrínsecamente ligadas a Galicia; ha publicado en gallego más de vigésimo libros de novelística, teatro y tratado. Ha sido premiado entre otros con el Premio de la Crítica de Galicia (1988), con el de la Crítica Española (1993 y 2000) y con el Premio Blanco Coito de Novelística, nadie tan sonoro como el Premio Doméstico.
Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Teoría política

LA LLIÇO CATALANA epub, LA LLIÇO CATALANA epub gratis, LA LLIÇO CATALANA descargar gratis, LA LLIÇO CATALANA pdf, LA LLIÇO CATALANA epub descargar, LA LLIÇO CATALANA descargar epub gratis, LA LLIÇO CATALANA pdf gratis, descargar LA LLIÇO CATALANA epub, descargar LA LLIÇO CATALANA epub gratis, descargar LA LLIÇO CATALANA pdf, descargar LA LLIÇO CATALANA pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -