Saltar al contenido

LA LLUNA (CATALAN) (SISTEMA SOLAR)

diciembre 8, 2020

LA LLUNA (CATALAN) (SISTEMA SOLAR) descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1405
  • Descargados: 902 veces
  • Tamaño del archivo: 588 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar LA LLUNA (CATALAN) (SISTEMA SOLAR) pdf en español

Ver libros de categoría INFANTIL

Sinopsis de LA LLUNA (CATALAN) (SISTEMA SOLAR)

És de nit però la Lluna avui no brilla com sempre, sinó que té un color rogenc fosc. L’Alice i l’Oliver estan estranyats. És com si fes una nit de bruixes. La mare de l’Alice els explica que el que veuen no és cosa de màgia sinó que és un fenomen científic anomenat eclipsi. I els explica moltes altres coses que fa la Lluna durant les nits, mentre els nens dormen, i durant el dia, encara que el Sol brilli més que ella. Perquè la Lluna és la nostra companya fidel i sempre tournée al nostre voltant, i perquè l’hem anat a inspeccionar i sabem com és!
Ver más

NURIA ROCA

Nuria Roca nació en Montcada (Valencia) en 1972. Ligada a la radiodifusión y la televisión desde hace quince primaveras, en 2007 decidió probar suerte con la escritura y acertó de repleto: Sexualmente lleva vendidos más de setenta mil ejemplares. Los caracoles no saben que son caracoles es su primera novelística.
Ver ficha del autor

Categorías:

De niño

De niño 6 a 8 primaveras

Naturaleza y ciencia

LA LLUNA (CATALAN) (SISTEMA SOLAR) epub, LA LLUNA (CATALAN) (SISTEMA SOLAR) epub gratis, LA LLUNA (CATALAN) (SISTEMA SOLAR) descargar gratis, LA LLUNA (CATALAN) (SISTEMA SOLAR) pdf, LA LLUNA (CATALAN) (SISTEMA SOLAR) epub descargar, LA LLUNA (CATALAN) (SISTEMA SOLAR) descargar epub gratis, LA LLUNA (CATALAN) (SISTEMA SOLAR) pdf gratis, descargar LA LLUNA (CATALAN) (SISTEMA SOLAR) epub, descargar LA LLUNA (CATALAN) (SISTEMA SOLAR) epub gratis, descargar LA LLUNA (CATALAN) (SISTEMA SOLAR) pdf, descargar LA LLUNA (CATALAN) (SISTEMA SOLAR) pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -