Saltar al contenido

LA MERAVELLOSA HISTORIA DEL TEU COS

noviembre 8, 2020

LA MERAVELLOSA HISTORIA DEL TEU COS descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1244
  • Descargados: 960 veces
  • Tamaño del archivo: 913 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar LA MERAVELLOSA HISTORIA DEL TEU COS pdf en español

Ver libros de categoría SALUD

Sinopsis de LA MERAVELLOSA HISTORIA DEL TEU COS

Un llibre de ciència divulgativa escrit per un dels periodistes especialitzats en ciència i salut de més prestigi del país.Josep Corbella es posa en la pell d’un pare que explica a la seva filla l’evolució del cos humà, les seves necessitats, les característiques que ens diferencien respecte als animals. Com si escoltéssim la conversa d’un savi a la vora del foc, afectuós i delicat, però també rigorós, Corbella va desgranant tots els aspectes del cos: per què els òrgans són com són, quin sentit té la vida–i la mort. Evolució, reproducció i coneixement: tres grans blocs que ens han convertit en l’espècie humana i que ens han de permetre entendre per què som com som i per què el nostre cos ens fa únics. Un llibre per a tots els públics amb un tema d’interès caudillo.

Ver más

JOSEP CORBELLA
El periodista Josep Corbella és responsable de l’àrea de ciència del diari La Vanguardia des de 1993. Des de l’any 2000 ha estat assessor de ciència i salut de diversos programes de ràdio a les emissores RAC1 i Punto Radiodifusión. Dins l’àmbit de la informació científica, les seves principals àrees d’especialització són la biomedicina i l’evolució humana. Amb Valentí Fuster ha escrit la trilogia La ciència de la salut (2006), La cuina de la salut (2010, escrit també amb Ferran Adrià) i La ciència de la llarga vida (2016). Anteriorment va escriure Sapiens. El llarg camí dels homínids cap a la intel·ligència, en col·laboració amb els arqueòlegs Eudald Carbonell i Robert Sala i amb el paleontòleg Salvador Moyà.
Ver ficha del autor

Categorías:

Sanidad y Dietas

Medicina divulgativa

LA MERAVELLOSA HISTORIA DEL TEU COS epub, LA MERAVELLOSA HISTORIA DEL TEU COS epub gratis, LA MERAVELLOSA HISTORIA DEL TEU COS descargar gratis, LA MERAVELLOSA HISTORIA DEL TEU COS pdf, LA MERAVELLOSA HISTORIA DEL TEU COS epub descargar, LA MERAVELLOSA HISTORIA DEL TEU COS descargar epub gratis, LA MERAVELLOSA HISTORIA DEL TEU COS pdf gratis, descargar LA MERAVELLOSA HISTORIA DEL TEU COS epub, descargar LA MERAVELLOSA HISTORIA DEL TEU COS epub gratis, descargar LA MERAVELLOSA HISTORIA DEL TEU COS pdf, descargar LA MERAVELLOSA HISTORIA DEL TEU COS pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -