Saltar al contenido

LA MEVA PRIMERA GUIA D OCELLS

febrero 20, 2021

LA MEVA PRIMERA GUIA D OCELLS descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1299
  • Descargados: 1009 veces
  • Tamaño del archivo: 662 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar LA MEVA PRIMERA GUIA D OCELLS pdf en español

Ver libros de categoría INFANTIL

Sinopsis de LA MEVA PRIMERA GUIA D OCELLS

Guia pràctica per a conèixer i identificar els ocells del nostre entorn. Conté fitxes completíssimes d’una trentena d’ocells, agrupades per hàbitat (boscos, camp i ciutat, zones humides). Les fitxes estan il·lustrades amb unes fotografies de gran qualitat, d’Óscar J. González, i dibuixos i esquemes d’Òscar Julve. La guia es completa amb un CD que conté l’enregistrament dels cants dels 30 ocells, per l’experto en sons de la naturaleza Eloïsa Matheu. Una guia completa i imprescindible per a acostar-se a l’ornitologia. Autor: José Luis Gallego (Barcelona, 1964) és naturista i treballa com a periodista ambiental i escriptor. Membre de l’Associació Catalana de Comunicació Científica i col·laborador habitual de premsa, ràdio i televisió, ha publicat més d’una quinzena de llibres de divulgació ambiental. Des de fa uns anys dedica bona part de la seva tasca divulgativa a alertar sobre els riscos del canvi climàtic i promoure la participació ciutadana per tal de mitigar-lo. Ha rebut nombrosos premis en reconeixement de la seva trajectòria, entre ells el Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya. Dins aquesta col·lecció també ha publicat La meva primera guia sobre el canvi climàtic.
Ver más

JOSE LUIS GALLEGO
José Luis Gallego (Barcelona, 1964) és periodista ambiental i escriptor. Col·laborador habitual a diferents mitjans de comunicació, ha publicat més d’una dotzena de llibres dedicats a promoure la participació ciutadana en la conservació de la naturaleza i la protecció del medi ambient.Ponent en diferents cursos i seminaris d’educació ambiental i conferenciant arreu del país, actualment dedica bona part de la seva tasca a difondre – a través dels diaris, la ràdio i la televisió– les causes i els possibles efectes del canvi climàtic, i a explicar l’important paper que cadascú de nosaltres pot fer per mirar de pal·liar-los i, en tot cas, adaptar-s’hi.
Ver ficha del autor

Categorías:

Inmaduro

Inmaduro 6 a 8 primaveras

Naturaleza y ciencia

LA MEVA PRIMERA GUIA D OCELLS epub, LA MEVA PRIMERA GUIA D OCELLS epub gratis, LA MEVA PRIMERA GUIA D OCELLS descargar gratis, LA MEVA PRIMERA GUIA D OCELLS pdf, LA MEVA PRIMERA GUIA D OCELLS epub descargar, LA MEVA PRIMERA GUIA D OCELLS descargar epub gratis, LA MEVA PRIMERA GUIA D OCELLS pdf gratis, descargar LA MEVA PRIMERA GUIA D OCELLS epub, descargar LA MEVA PRIMERA GUIA D OCELLS epub gratis, descargar LA MEVA PRIMERA GUIA D OCELLS pdf, descargar LA MEVA PRIMERA GUIA D OCELLS pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -