LA MEVA PRIMERA GUIA SOBRE EL CANVI CLIMATIC

LA MEVA PRIMERA GUIA SOBRE EL CANVI CLIMATIC descargar PDF gratis

Datos del ebook
la meva primera guia sobre el canvi climatic-jose luis gallego-9788424628864

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1518
  • Descargados: 916 veces
  • Tamaño del archivo: 858 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar LA MEVA PRIMERA GUIA SOBRE EL CANVI CLIMATIC pdf en español

Ver libros de categoría INFANTIL

Sinopsis de LA MEVA PRIMERA GUIA SOBRE EL CANVI CLIMATIC

El nostre planeta està greument amenaçat. El perill té moltes cares: contaminació, esgotament de medios naturals, sequera… Tots els experts del món s’han posat d’acord en constatar el canvi climàtic que ens comença a afectar. I la nostra missió és col·trabajar per alentir els símptomes de la malaltia de la terra. Què podem fer? En aquesta guia pràctica, en José Luis Gallego t’explicarà a què ens enfrontem i com fer-ho. Segur que n’aprendràs molt.
Ver más

Jose Luis Gallego
José Luis Gallego (Barcelona, 1964) és periodista ambiental i escriptor. Col·laborador habitual a diferents mitjans de comunicació, ha publicat més d’una dotzena de llibres dedicats a promoure la participació ciutadana en la conservació de la naturaleza i la protecció del medi ambient.Ponent en diferents cursos i seminaris d’educació ambiental i conferenciant arreu del país, actualment dedica bona part de la seva tasca a difondre – a través dels diaris, la ràdio i la televisió– les causes i els possibles efectes del canvi climàtic, i a explicar l’important paper que cadascú de nosaltres pot fer per mirar de pal·liar-los i, en tot cas, adaptar-s’hi.
Ver ficha del autor

Categorías:

Pueril

Pueril 6 a 8 primaveras

Naturaleza y ciencia

LA MEVA PRIMERA GUIA SOBRE EL CANVI CLIMATIC epub, LA MEVA PRIMERA GUIA SOBRE EL CANVI CLIMATIC epub gratis, LA MEVA PRIMERA GUIA SOBRE EL CANVI CLIMATIC descargar gratis, LA MEVA PRIMERA GUIA SOBRE EL CANVI CLIMATIC pdf, LA MEVA PRIMERA GUIA SOBRE EL CANVI CLIMATIC epub descargar, LA MEVA PRIMERA GUIA SOBRE EL CANVI CLIMATIC descargar epub gratis, LA MEVA PRIMERA GUIA SOBRE EL CANVI CLIMATIC pdf gratis, descargar LA MEVA PRIMERA GUIA SOBRE EL CANVI CLIMATIC epub, descargar LA MEVA PRIMERA GUIA SOBRE EL CANVI CLIMATIC epub gratis, descargar LA MEVA PRIMERA GUIA SOBRE EL CANVI CLIMATIC pdf, descargar LA MEVA PRIMERA GUIA SOBRE EL CANVI CLIMATIC pdf gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ