Saltar al contenido

LA SOSTENIBILITAT DE LA PESCA A CATALUNYA

noviembre 21, 2020

LA SOSTENIBILITAT DE LA PESCA A CATALUNYA descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1359
  • Descargados: 785 veces
  • Tamaño del archivo: 628 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar LA SOSTENIBILITAT DE LA PESCA A CATALUNYA pdf en español

Ver libros de categoría BIOLOGIA

Sinopsis de LA SOSTENIBILITAT DE LA PESCA A CATALUNYA

«Si alguna vegada heu pensat que els nostres mars ens donarien peix per sempre més o que els bienes vius eren il·limitats, o que el nostre país feia el possible per mantenir sostenibles aquests bienes pel futur, sabreu que tot això, avui dia, està en entredit. Actualment la moderna flota catalana està extraient del nostre mar la mateixa quantitat de peix que els anys 40, quan les tecnologies d’extracció eren molt menys potents. El llibre analitza aquesta davallada des de un punt de apariencia científic, sistèmic i històric. Explica com les decisions del sector i de les administracions ens han dut fins aquesta lamentable situació. S’evidencia la feblesa, inoperància i manca de responsabilitat en les polítiques de sostenibilitat dels darrers 50 anys; polítiques que han permès que la pesquera del nostre país davallés fins a fer-la insostenible i decréixer. Finalment, s’introdueixen conceptes i pautes per sortir mínimament ben parats d’aquesta sobreexplotació dels bienes vius i renovables que, de fet, afecta tot el món.

AUTOR

Francesc Sardà Amills (1950) és doctor en Ciències Biològiques per la Universitat de Barcelona (1980). L’any 1974 s’incorpora a l’equip del Dr. Carles Bas i Peired, on desenvolupa la seva tasca científica com a biòleg pesquer a l’Instituto de Investigaciones Pesqueras, més tard Institut de Ciències del Mar (Consejo Superior de Investigaciones Científicas), fins que es jubila com a Professor d’Investigació l’any 2016. La seva experiència es circumscriu a l’àmbit de les pesqueres catalanes, Ecologia Óleo i Exploració dels grans fons de la Mediterrània. Ha publicat més de 150 articles científics i de divulgació, ha estat investigador principal de projectes de recerca acuarela nacionals i internacionals, ha dirigit vuit disertación doctorals i ha estat responsable de diverses campanyes de mostreig a bord de vaixells oceanogràfics explorant amb arts d’arrossegament més enllà dels 4.000 m de fondària per tota la Mediterrània. Entre 1994 i 2016 ha estat responsable del grup de recerca reconegut per la Generalitat de Catalunya com a «Grup de Bienes Marins Renovables» en el qual ha coordinat una vintena d’investigadors.»
Ver más

Categorías:

Ciencias

Biología

Estudios generales de biología

LA SOSTENIBILITAT DE LA PESCA A CATALUNYA epub, LA SOSTENIBILITAT DE LA PESCA A CATALUNYA epub gratis, LA SOSTENIBILITAT DE LA PESCA A CATALUNYA descargar gratis, LA SOSTENIBILITAT DE LA PESCA A CATALUNYA pdf, LA SOSTENIBILITAT DE LA PESCA A CATALUNYA epub descargar, LA SOSTENIBILITAT DE LA PESCA A CATALUNYA descargar epub gratis, LA SOSTENIBILITAT DE LA PESCA A CATALUNYA pdf gratis, descargar LA SOSTENIBILITAT DE LA PESCA A CATALUNYA epub, descargar LA SOSTENIBILITAT DE LA PESCA A CATALUNYA epub gratis, descargar LA SOSTENIBILITAT DE LA PESCA A CATALUNYA pdf, descargar LA SOSTENIBILITAT DE LA PESCA A CATALUNYA pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -