Saltar al contenido

LAIA: LA TERAPIA DE UN PASTIS (CAT)

febrero 19, 2021

LAIA: LA TERAPIA DE UN PASTIS (CAT) descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1424
  • Descargados: 785 veces
  • Tamaño del archivo: 738 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar LAIA: LA TERAPIA DE UN PASTIS (CAT) pdf en español

Ver libros de categoría AUTOAYUDA

Sinopsis de LAIA: LA TERAPIA DE UN PASTIS (CAT)

Laia. La teràpia d’un pastís.
Relat. És la trama de dues dònes; la Laia i la Mercè. La Laia és bipolar, i juntes ens expliquen les alegries i les angoixes d’aquesta enfermetat. En aquest relat hi ha molta veritat i molta fantasia, però una cosa us puc assegurar, va dedicat a totes les persones que tenim un “trastorn bipolar”. Aquest llibre no està pensat per plànyer-se, tot al contrari, per sapiguer acceptar, amb tot el que comporta, les pujades i les baixades d’aquesta enfermetat.

Que ès la malaltia bipolar.
“El trastorn bipolar consisteix en una alteració dels macanismes que regulen l’estat ànim.
Ès una malaltia heraditària, però això no vol dir que les probabilitats de que un fill d’una persona bipolar també el pateixi.
Hi ha molts pacients bipolars que aconsegueixen portar una vida social, franco i sentimental completament adaptada, amb un rendiment profesional igual a qualsevol altre persona no bipolar.
La llista de persones afectades amb trastorn bipolar ès molt llarga, líders polítics com Churchill, pintors com Van Gogh o Gauguin, compositors com Shumann o Tchaikovsky, eminents escritors com Virginia Wolf, Hemingway, Herman Hesse, etc.
Ver más

Categorías:

Autoayuda y Inmaterialidad

Autoayuda

LAIA: LA TERAPIA DE UN PASTIS (CAT) epub, LAIA: LA TERAPIA DE UN PASTIS (CAT) epub gratis, LAIA: LA TERAPIA DE UN PASTIS (CAT) descargar gratis, LAIA: LA TERAPIA DE UN PASTIS (CAT) pdf, LAIA: LA TERAPIA DE UN PASTIS (CAT) epub descargar, LAIA: LA TERAPIA DE UN PASTIS (CAT) descargar epub gratis, LAIA: LA TERAPIA DE UN PASTIS (CAT) pdf gratis, descargar LAIA: LA TERAPIA DE UN PASTIS (CAT) epub, descargar LAIA: LA TERAPIA DE UN PASTIS (CAT) epub gratis, descargar LAIA: LA TERAPIA DE UN PASTIS (CAT) pdf, descargar LAIA: LA TERAPIA DE UN PASTIS (CAT) pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -