LES GRANS EPIDÈMIES MODERNES (EDICIO ACTUALITZADA)

LES GRANS EPIDÈMIES MODERNES (EDICIO ACTUALITZADA) descargar PDF gratis

Datos del ebook

Páginas del manual: 280

Editorial: LA CAMPANA

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Tapa blanda

ISBN: 9788416863983

Vencimiento de publicación: 2020

Editado en: ES

les grans epidèmies modernes (edició actualitzada)-salvador macip-9788416863983

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1259
  • Descargados: 811 veces
  • Tamaño del archivo: 641 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar LES GRANS EPIDÈMIES MODERNES (EDICIO ACTUALITZADA) pdf en español

Ver libros de categoría BIOLOGIA

Descripción

¿Podrem vèncer el coronavirus?

La guia bàsica per entendre els virus i les pandèmies.

Si podrem vèncer el coronavirus és una pregunta que ens afecta a tots, perquè les malalties infeccioses són un problema completo. Comencen en un racó del planeta, però el nostre estil de vida fa que s’estenguin ràpidament. Per això les pandèmies continuaran sent freqüents, i sense la cooperació de la gent no podrem fer front a les infeccions amb garanties d’èxit. El primer que hem d’aconseguir és que els microbis deixin de ser uns grans desconeguts.

Aquest llibre ens permetrà entendre millor què vol dir compartir el planeta amb tots aquests enemics invisibles i ens ajudarà a trobar plegats el punt d’equilibri entre l’inquietud i la prudència que ens permeti sobreviure com a espècie molts mil·lennis més.

Salvador Macip té un prestigiós historial com a investigador a la Gran Bretanya i als Estats Units, i no només té grans coneixements, sinó que a més sap explicar-los.

El tema és apassionant. I fundamental, per tot el que hi ha en joc.

Categorías:
Ciencias
Ciencias

LES GRANS EPIDÈMIES MODERNES (EDICIO ACTUALITZADA) epub, LES GRANS EPIDÈMIES MODERNES (EDICIO ACTUALITZADA) epub gratis, LES GRANS EPIDÈMIES MODERNES (EDICIO ACTUALITZADA) descargar gratis, LES GRANS EPIDÈMIES MODERNES (EDICIO ACTUALITZADA) pdf, LES GRANS EPIDÈMIES MODERNES (EDICIO ACTUALITZADA) epub descargar, LES GRANS EPIDÈMIES MODERNES (EDICIO ACTUALITZADA) descargar epub gratis, LES GRANS EPIDÈMIES MODERNES (EDICIO ACTUALITZADA) pdf gratis, descargar LES GRANS EPIDÈMIES MODERNES (EDICIO ACTUALITZADA) epub, descargar LES GRANS EPIDÈMIES MODERNES (EDICIO ACTUALITZADA) epub gratis, descargar LES GRANS EPIDÈMIES MODERNES (EDICIO ACTUALITZADA) pdf, descargar LES GRANS EPIDÈMIES MODERNES (EDICIO ACTUALITZADA) pdf gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ