Saltar al contenido

LES PLANTES MEDICINALS DE LA RATAFIA

marzo 1, 2021

LES PLANTES MEDICINALS DE LA RATAFIA descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1546
  • Descargados: 989 veces
  • Tamaño del archivo: 981 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar LES PLANTES MEDICINALS DE LA RATAFIA pdf en español

Ver libros de categoría BIOLOGIA

Sinopsis de LES PLANTES MEDICINALS DE LA RATAFIA

La present obra, Les plantes medicinals de la ratafia, combina la tradició dels nostres avis amb les aportacions de la ciència moderna. Neix d’un treball en equip en què es fusionen la botànica, la química i la gastronomia. El llibre es presenta en format de quadern de camp i recopila una llista de 148 plantes, amb nombroses fotografies de detall. Per a cada planta s’inclou una fitxa amb el nom científic i popular en quatre idiomes, el període de floració, el principi actiu més representatiu, curiositats i aplicacions, a més a més d’una recepta ràpida i senzilla de preparar.

Partint de la botànica popular, les autores volen revaloritzar les anomenades «males herbes» de la flora mediterrània. Sovint ignorades, desperten un interès creixent per part de la indústria farmacèutica. La majoria són fàcils de trobar i de reconèixer, i fins i tot de cultivar al nostre jardí. Aprendre a identificar-les ens permetrà gaudir del millor jugo que ens ofereix la naturaleza.

Aquesta obra ens ajudarà a valorar el patrimoni paisatgístic i cultural que hem heretat dels nostres avantpassats; perquè el coneixement de les propietats terapèutiques i culinàries de les plantes també és civilización. La naturaleza és al nostre abast, no sols per al nostre benestar, sinó com un marc incomparable en què els éssers humans som una peça més. Aprenguem a conèixer-la i respectar-la.
Ver más

Categorías:

Ciencias

Biología

Fitografía sistemática. Tipos de plantas

LES PLANTES MEDICINALS DE LA RATAFIA epub, LES PLANTES MEDICINALS DE LA RATAFIA epub gratis, LES PLANTES MEDICINALS DE LA RATAFIA descargar gratis, LES PLANTES MEDICINALS DE LA RATAFIA pdf, LES PLANTES MEDICINALS DE LA RATAFIA epub descargar, LES PLANTES MEDICINALS DE LA RATAFIA descargar epub gratis, LES PLANTES MEDICINALS DE LA RATAFIA pdf gratis, descargar LES PLANTES MEDICINALS DE LA RATAFIA epub, descargar LES PLANTES MEDICINALS DE LA RATAFIA epub gratis, descargar LES PLANTES MEDICINALS DE LA RATAFIA pdf, descargar LES PLANTES MEDICINALS DE LA RATAFIA pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -