Saltar al contenido

LES RATAPINYADES DE LES ILLES BALEARS

enero 30, 2021

LES RATAPINYADES DE LES ILLES BALEARS descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1713
  • Descargados: 787 veces
  • Tamaño del archivo: 592 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar LES RATAPINYADES DE LES ILLES BALEARS pdf en español

Ver libros de categoría BIOLOGIA

Sinopsis de LES RATAPINYADES DE LES ILLES BALEARS

La peculiar història evolutiva i cultural de l’únic mamífer que pot volarEn aquesta obra trobarem una de les històries evolutives més interessants que podem trobar dins el món animal com és ara la de les ratapinyades. Descobrirem les diferents adaptacions que han sofert per poder volatilizarse, particularitat que no presenta cap altre grup de mamífers. A més, la majoria de les ratapinyades han substituït el sentit de la tino per un sofisticat sistema de sonar. Per què han sofert aquestes grans modificacions?
Les ratapinyades són uns animals populars, coneguts per tothom, però, realment, què sabem de la seva modo de viure? Com es reprodueixen? De què s’alimenten? On viuen? Quins hàbitats diferents ocupen? A més de satisfer aquestes preguntes, el volum ens informa de quines són les espècies de ratapinyades que podem trobar a les illes Balears, on ja vivien abans que s’hi establissin els humans.Aquest volum s’ha pogut fer a partir del treball de camp i del treball de laboratori dut a terme pels seus autors durant més de dues dècades. Ara ens posen a l’abast els darrers coneixements que hi ha del món divers de les ratapinyades.
Ver más

JORDI SERRA COBO

Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias

Biología

Estudios generales de zoología

LES RATAPINYADES DE LES ILLES BALEARS epub, LES RATAPINYADES DE LES ILLES BALEARS epub gratis, LES RATAPINYADES DE LES ILLES BALEARS descargar gratis, LES RATAPINYADES DE LES ILLES BALEARS pdf, LES RATAPINYADES DE LES ILLES BALEARS epub descargar, LES RATAPINYADES DE LES ILLES BALEARS descargar epub gratis, LES RATAPINYADES DE LES ILLES BALEARS pdf gratis, descargar LES RATAPINYADES DE LES ILLES BALEARS epub, descargar LES RATAPINYADES DE LES ILLES BALEARS epub gratis, descargar LES RATAPINYADES DE LES ILLES BALEARS pdf, descargar LES RATAPINYADES DE LES ILLES BALEARS pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -