Saltar al contenido

LLEGENDES DE BOLETAIRES

enero 2, 2021

LLEGENDES DE BOLETAIRES descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1488
  • Descargados: 617 veces
  • Tamaño del archivo: 613 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar LLEGENDES DE BOLETAIRES pdf en español

Ver libros de categoría BIOLOGIA

Sinopsis de LLEGENDES DE BOLETAIRES

El llibre mes complet de llegendes de boletaires del nostre país que ha estat publicat fins ara. A Catalunya el bolet no es únicament un element important de la gastronomia, es gairebe una filosofia de vida. A pocs indrets del món es pot veure la deria que tenen els catalans pels bolets. No es tracta nomes del plaer de menjar-los, ni de la il·lusió d’anar al bosc i trobar-ne…, es que en alguns casos hi ha autentica obsessió. Amb aquests antecedents es logic que hi hagi un munt d’anecdotes i llegendes relacionades amb els boletaires. En aquest llibre únic i apassionant s’hi poden llegir histories per a tots els gustos. Tots els esdeveniments narrats en aquest volum estan basats en fets reals, potser un pel exagerats, pero no pas tant com us penseu. Despres de llegir-lo, us morireu de ganes d’anar a despabilarse bolets.

Ver más

JORDI CANTAVELLA
Jordi Cantavella (Barcelona, 1967) es autor de cuatro novelas: Novapàtria (2002), La tètrica història de la Roser (2004), Pudor de cadàver (2006) y En John Garfield en territori xeiene (2010); de tres libros de cuentos: El vals de la claveguera (2005), Paper higiènic (2006) y Vivències d’un barceloní emprenyat (2007), y del tratado Els barris de Barcelona i els seus carrers (2010).
Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias

Biología

Micología

LLEGENDES DE BOLETAIRES epub, LLEGENDES DE BOLETAIRES epub gratis, LLEGENDES DE BOLETAIRES descargar gratis, LLEGENDES DE BOLETAIRES pdf, LLEGENDES DE BOLETAIRES epub descargar, LLEGENDES DE BOLETAIRES descargar epub gratis, LLEGENDES DE BOLETAIRES pdf gratis, descargar LLEGENDES DE BOLETAIRES epub, descargar LLEGENDES DE BOLETAIRES epub gratis, descargar LLEGENDES DE BOLETAIRES pdf, descargar LLEGENDES DE BOLETAIRES pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -