LLIÇONS DE DRET CONSTITUCIONAL (3ª ED.)

LLIÇONS DE DRET CONSTITUCIONAL (3ª ED.) descargar PDF gratis

Datos del ebook

Páginas del vademécum: 240

Editorial: PORTIC

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Tapa blanda

ISBN: 9788473067102

Data de publicación: 2001

Editado en: BARCELONA

Colección: BIBLIOTECA UNIVERSITARIA

Número de colección: 24

lliçons de dret constitucional (3ª ed.)-enric fossas-joan lluis perez francesch-9788473067102

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1664
  • Descargados: 637 veces
  • Tamaño del archivo: 958 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar LLIÇONS DE DRET CONSTITUCIONAL (3ª ED.) pdf en español

Ver libros de categoría DERECHO

Descripción

Una eina pedagògica al servei d’estudiants i professors de les Facultats de Dret o d’altres llicenciatures, diplomatures i graduacions en què s’imparteix la disciplina de Dret Constitucional.

L’obra té un caràcter introductori pel seu contingut, ja que inclou temes que, en común, inicien l’explicació del Dret Constitucional: una presentació del fenomen constitucional, una aproximació a les qüestions que aborda la Teoria de la Constitució i una exposició dels principis constitucionals bàsics de l’ordenament espanyol. El llibre també és de caire introductori pel tractament que s’hi fa de la matèria. Cada“Lliçó”es compon d’una exposició senzilla del tema, seguida d’una“Repaso”per a facilitar-ne l’aprofundiment. S’hi inclou també“Bibliografia”de consulta i una selecció de“Jurisprudència”constitucional. Així mateix, s’hi incorporen uns“Textos”relatius al tema, que reprodueixen documents constitucionals o fragments d’obres significatives. Finalment, s’hi plantegen algunes“Qüestions”o exercicis per a reflexionar sobre el contingut de la“Lliçó”. Els autors són professors titulars de Dret Constitucional de la Universitat Autònoma.

Categorías:
Derecho
Derecho

LLIÇONS DE DRET CONSTITUCIONAL (3ª ED.) epub, LLIÇONS DE DRET CONSTITUCIONAL (3ª ED.) epub gratis, LLIÇONS DE DRET CONSTITUCIONAL (3ª ED.) descargar gratis, LLIÇONS DE DRET CONSTITUCIONAL (3ª ED.) pdf, LLIÇONS DE DRET CONSTITUCIONAL (3ª ED.) epub descargar, LLIÇONS DE DRET CONSTITUCIONAL (3ª ED.) descargar epub gratis, LLIÇONS DE DRET CONSTITUCIONAL (3ª ED.) pdf gratis, descargar LLIÇONS DE DRET CONSTITUCIONAL (3ª ED.) epub, descargar LLIÇONS DE DRET CONSTITUCIONAL (3ª ED.) epub gratis, descargar LLIÇONS DE DRET CONSTITUCIONAL (3ª ED.) pdf, descargar LLIÇONS DE DRET CONSTITUCIONAL (3ª ED.) pdf gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ