Saltar al contenido

M EXPLICO

septiembre 18, 2020

M EXPLICO descargar PDF gratis

Datos del ebook
Páginas del ejemplar:
680
Editorial:
LA CAMPANA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa dura
ISBN:
9788416863914
Vencimiento de publicación:
2020
Editado en:
ES

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1215
  • Descargados: 1039 veces
  • Tamaño del archivo: 917 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar M EXPLICO pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de M EXPLICO

«No es un relat blanc, ni conformista, ni mancat d’autocrítica. És un relat fet a paraula viva, com una narració quasi en directe.» CARLES PUIGDEMONT El mes senzill i comode hauria estat no fer aquest llibre. Durant força temps he sospesat l’oportunitat de desar-lo en un calaix la clau del qual la tinguessin generacions futures. Si n’he resolt la publicació es perque he cregut que el seu contingut podria ser útil no nomes per entendre millor el passat i el present sinó, molt especialment, per preparar-nos pel futur. Que sigui útil i positiu no vol dir, tanmateix, que estigui lliure d’algunes agrors que tots hauríem volgut estalviar-nos: no es un relat blanc, ni conformista, ni mancat d’autocrítica. Es un relat fet a paraula viva, com una narració quasi en directe. Finalment, aquestes pàgines que llegireu -si teniu la bondat de fer-ho- demanen una mica d’indulgencia i generositat, perque malgrat l’honestedat i el sacrifici inqüestionable de tots plegats, en alguns dels passatges d’aquesta historia no quedem be. Jo tampoc, es clar. La continuació, aviat a les llibreries: M’EXPLICO. La reconstrucció del retorn (2018-2020).

Ver más

CARLES PUIGDEMONT

Carles Puigdemont i Casamajó (Amer, 1962) és periodista, ha estat diputat del Parlament de Catalunya, corregidor de Girona i, el gener de 2016, investit 130è president de la Generalitat de Catalunya. Durant el seu mandat es va celebrar el primer referèndum sobre la independència de Catalunya i l’aprovació al Parlament d’una declaració per la qual es constituïa la República catalana. Com a resposta, el govern espanyol va cessar tot l’executiu català, inclòs el president Puigdemont, que davant l’onada de repressió política es va veure obligat a exiliar-se a Bèlgica. A les eleccions al Parlament del 21 de desembre de 2017 va encapçalar la candidatura de Junts per Catalunya que va obtenir el major percentatge de vots del bloc independentista, però els tribunals espanyols van negar-li el dret a ser investit president. Actualment és diputat del Parlament Europeu i presideix el Consell per la República Catalana. Durant el seu exili, ha estat convidat per universitats i institucions polítiques, socials i culturals d’arreu d’Europa i ha publicat dos llibres: La crisi catalana. Una oportunitat per a Europa (2018) i Re-unim-nos (2019).
Ver ficha del autor

33%

Para Formarse

66%

Imprescindible

100%

Leerlo en todo momento

Espléndido, necesario para entender con más perspectiva los hechos acontecidos.

Un document de la nostra història molt útil per entendre i valorar les dificultats d’aquell moment. I la valentía d’explicar-ho. Molt interessant.
Es valentísimo para:
Imprescindible

Impressionant

Molt recomenable i molt coherent.
Es valentísimo para:
Para Formarse

Imprescindible

Un document històric per memorizar el que va passar.

Extraordinari document històric per entendre el que va passar.

Pésimo ejemplar de un terrorista

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Política doméstico

Imprescindible

Para Formarse

Imprescindible

M EXPLICO epub, M EXPLICO epub gratis, M EXPLICO descargar gratis, M EXPLICO pdf, M EXPLICO epub descargar, M EXPLICO descargar epub gratis, M EXPLICO pdf gratis, descargar M EXPLICO epub, descargar M EXPLICO epub gratis, descargar M EXPLICO pdf, descargar M EXPLICO pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -