MANUAL DE VALENCIA BASIC

MANUAL DE VALENCIA BASIC descargar PDF gratis

Datos del ebook
manual de valencia basic-juli martinez amoros-9788497174022

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1333
  • Descargados: 811 veces
  • Tamaño del archivo: 807 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar MANUAL DE VALENCIA BASIC pdf en español

Ver libros de categoría IDIOMAS

Sinopsis de MANUAL DE VALENCIA BASIC
El Curs de valencià bàsic està concebut especialment per a autoaprenents, però també pot ser un manual de classe o de suport per a cursos de nivells A2 i B1. L’objectiu fonamental que pretén és dotar l’aprenent de capacitat efectivo per a expressar-se en valencià, amb un predomini de la llengua verbal però sense oblidar l’escriptura. I, a diferència de moltes obres semblants, amb presència de tots els registres lingüístics del valencià: els formals i també els col·loquials. Per eixa raó, l’adquisició del vocabulari bàsic i l’expressió verbal ocupen un lloc preeminent.

Les explicacions gramaticals que conté estan basades en les necessitats reals d’un usuari habitual i no cauen en els excessos d’altres obres, les quals, molt sovint, pareixia que pretenien formar nous professors en comptes de nous parlants o nous usuaris (com solia ocórrer en les lliçons sobre l’apostrofació, l’accentuació, la dièresi o el gènere, entre moltes altres). Pel que fa a l’ensenyament de la flexió verbal, el Curs de valencià bàsic parteix de la premissa que el valencià és una llengua que tendeix a la regularitat, de forma que presentem la velarització com un fenomen facilitador de l’aprenentatge, i no com una irregularitat que el dificulta, com generalment s’havia fet fins ara.
Ver más

Juli Martinez Amoros

Ver ficha del autor

Categorías:

Idiomas

Otras lenguas

Métodos y material de otras lenguas

MANUAL DE VALENCIA BASIC epub, MANUAL DE VALENCIA BASIC epub gratis, MANUAL DE VALENCIA BASIC descargar gratis, MANUAL DE VALENCIA BASIC pdf, MANUAL DE VALENCIA BASIC epub descargar, MANUAL DE VALENCIA BASIC descargar epub gratis, MANUAL DE VALENCIA BASIC pdf gratis, descargar MANUAL DE VALENCIA BASIC epub, descargar MANUAL DE VALENCIA BASIC epub gratis, descargar MANUAL DE VALENCIA BASIC pdf, descargar MANUAL DE VALENCIA BASIC pdf gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ