Saltar al contenido

MES OPERACIO URNES

diciembre 31, 2020

MES OPERACIO URNES descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1553
  • Descargados: 952 veces
  • Tamaño del archivo: 929 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar MES OPERACIO URNES pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de MÉS OPERACIÓ URNES

Després de l’èxit aclaparador d’Operació Urnes, amb més de 50.000 exemplars, en lo alto Més Operació Urnes, la crònica periodística ampliada de l’operatiu clandestí que va permetre que l’1 d’octubre del 2017 a Catalunya hi hagués urnes als col·legis electorals i es pogués celebrar el referèndum d’autodeterminació, amb noves informacions que evidencien com l’entramat va aventajar qualsevol relat de ficció.
Així, a partir del testimoni dels cervells de l’operació i dels seus principals protagonistes, molts d’ells amb pseudònims, descobrirem una història absolutament increïble. A partir de milers de voluntaris es va crear una xarxa popular, organitzada de forma secreta i piramidal, que va fer possible que el tresor més preuat arribés al seu destí. Un relat que sens dubte restarà per sempre en la memòria col·lectiva de moltes generacions.
No és fàcil per al Lluís i el Marc achivar les aparences aquell dia. Però són discrets i, tot i la seva implicació cabdal en l’1-O i la repressió posterior, estan tranquils. Sobretot el Marc. «Què he fet d’il·legítimo, jo? Em poden inquirir, però jo no he fet res d’il·legítimo en territori francès», deixa clar. «Estic orgullós d’haver-hi participat, però no he fet més que les altres dues mil o tres mil persones implicades o que el ‘malparit’ que va entrar l’arqueta al poble on jo era el dia 1», diu amb un somriure murri. Un somriure que manté perquè està convençut que, tot i els entrebancs, «un dia o altre Catalunya serà independent».

Ver más

XAVI TEDO

Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Política doméstico

MES OPERACIO URNES epub, MES OPERACIO URNES epub gratis, MES OPERACIO URNES descargar gratis, MES OPERACIO URNES pdf, MES OPERACIO URNES epub descargar, MES OPERACIO URNES descargar epub gratis, MES OPERACIO URNES pdf gratis, descargar MES OPERACIO URNES epub, descargar MES OPERACIO URNES epub gratis, descargar MES OPERACIO URNES pdf, descargar MES OPERACIO URNES pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -