Saltar al contenido

MICROCOSMOS: QUATRE MIL MILIONS D ANYS D EVOLUCIO

junio 7, 2021

MICROCOSMOS: QUATRE MIL MILIONS D ANYS D EVOLUCIO descargar PDF gratis

Datos del ebook
microcosmos: quatre mil milions d anys d evolucio-lynn margulis-dorion sagan-9788447533619

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1695
  • Descargados: 710 veces
  • Tamaño del archivo: 884 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar MICROCOSMOS: QUATRE MIL MILIONS D ANYS D EVOLUCIO pdf en español

Ver libros de categoría BIOLOGIA

Sinopsis de MICROCOSMOS: QUATRE MIL MILIONS D ANYS D EVOLUCIO

Microcosmos és la història de la vida a la Terra. Quatre mil anys d’evolució des que els primers éssers vius més simples feren aparició fins a la diversitat de formes i espècies de l’actualitat. La primera meitat d’aquesta història és protagonitzada exclusivament per bacteris, els autèntics artífexs de tots els éssers vius que existeixen. La segona meitat fins als nostres dies, encara que la majoria de nosaltres no en siguem conscients, continua depenent fonamentalment d’aquests éssers microscòpics. Ells inventaren totes les vies metabòliques que es produeixen al nostre interior, dotaren d’oxigen la nostra atmosfera i crearen les nostres cèl•lules. Aquesta és una història d’evolució on la simbiosi juga un paper fonamental. Els éssers vius no només competeixen per la supervivència; en ocasions la unió d’alguns d’ells pot donar lloc a nous éssers, molt més complexos i preparats per fer front al seu ambient. Aquestes simbiogènesis han estat alguns dels esdeveniments més importants en l’evolució de la vida al nostre planeta.
Ver más

Lynn Margulis

Lynn Margulis (Chicago, 1938 – Amherst, Massachusetts, 2011) fue catedrática del área de Geociencias de la Universidad de Massachusetts. Miembro de la Agrupación de Ciencias de Estados Unidos, dirigió el Comité de Biología Planetaria y Crecimiento Química de dicha Agrupación y fue codirectora del área de Biología Planetaria de la NASA. Fue una de las principales impulsoras de la teoría Gaia y de la simbiogénesis. Autora de una importante y prolífica obra científica y divulgativa, destacan sus libros ¿Qué es la vida?, Microcosmos y ¿Qué es el sexo?, coescritos con Dorion Sagan y publicados en Tusquets Editores (Metatemas 39, 45 y 55).
Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias

Biología

Evolucionismo

MICROCOSMOS: QUATRE MIL MILIONS D ANYS D EVOLUCIO epub, MICROCOSMOS: QUATRE MIL MILIONS D ANYS D EVOLUCIO epub gratis, MICROCOSMOS: QUATRE MIL MILIONS D ANYS D EVOLUCIO descargar gratis, MICROCOSMOS: QUATRE MIL MILIONS D ANYS D EVOLUCIO pdf, MICROCOSMOS: QUATRE MIL MILIONS D ANYS D EVOLUCIO epub descargar, MICROCOSMOS: QUATRE MIL MILIONS D ANYS D EVOLUCIO descargar epub gratis, MICROCOSMOS: QUATRE MIL MILIONS D ANYS D EVOLUCIO pdf gratis, descargar MICROCOSMOS: QUATRE MIL MILIONS D ANYS D EVOLUCIO epub, descargar MICROCOSMOS: QUATRE MIL MILIONS D ANYS D EVOLUCIO epub gratis, descargar MICROCOSMOS: QUATRE MIL MILIONS D ANYS D EVOLUCIO pdf, descargar MICROCOSMOS: QUATRE MIL MILIONS D ANYS D EVOLUCIO pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -