Saltar al contenido

NO SOC EL MEU ADN: L ORIGEN DE LES MALALTIES I COM PREVENIR-LES

noviembre 24, 2020

NO SOC EL MEU ADN: L ORIGEN DE LES MALALTIES I COM PREVENIR-LES descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1714
  • Descargados: 626 veces
  • Tamaño del archivo: 627 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar NO SOC EL MEU ADN: L ORIGEN DE LES MALALTIES I COM PREVENIR-LES pdf en español

Ver libros de categoría BIOLOGIA

Sinopsis de NO SOC EL MEU ADN: L ORIGEN DE LES MALALTIES I COM PREVENIR-LES

Puc heretar les malalties dels meus pares o avis? Fins a quin punt una disciplina com l’epigenetica pot repercutir en la prevenció i el tractament de malalties com el càncer, el Parkinson i l’Alzheimer? I, sobretot, que es l’epigenetica? Manel Esteller, referent internacional en l’àmbit de l’epigenetica, respon en aquest llibre a aquestes preguntes i a moltes altres d’una modo il·lustrativa i divulgativa. A partir de dotze exemples basats en casos reals, exposa les claus per entendre millor les bases d’aquesta disciplina i ofereix un panorama de les infinites possibilitats que genera l’estudi de l’epigenetica. D’aquesta modo, els conceptes teorics troben la seva aplicació pràctica en consells per portar una vida saludable que ens permeti, aprestar el desenvolupament d’aquestes malalties.
Ver más

MANEL ESTELLER

Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias

Biología

Genética

NO SOC EL MEU ADN: L ORIGEN DE LES MALALTIES I COM PREVENIR-LES epub, NO SOC EL MEU ADN: L ORIGEN DE LES MALALTIES I COM PREVENIR-LES epub gratis, NO SOC EL MEU ADN: L ORIGEN DE LES MALALTIES I COM PREVENIR-LES descargar gratis, NO SOC EL MEU ADN: L ORIGEN DE LES MALALTIES I COM PREVENIR-LES pdf, NO SOC EL MEU ADN: L ORIGEN DE LES MALALTIES I COM PREVENIR-LES epub descargar, NO SOC EL MEU ADN: L ORIGEN DE LES MALALTIES I COM PREVENIR-LES descargar epub gratis, NO SOC EL MEU ADN: L ORIGEN DE LES MALALTIES I COM PREVENIR-LES pdf gratis, descargar NO SOC EL MEU ADN: L ORIGEN DE LES MALALTIES I COM PREVENIR-LES epub, descargar NO SOC EL MEU ADN: L ORIGEN DE LES MALALTIES I COM PREVENIR-LES epub gratis, descargar NO SOC EL MEU ADN: L ORIGEN DE LES MALALTIES I COM PREVENIR-LES pdf, descargar NO SOC EL MEU ADN: L ORIGEN DE LES MALALTIES I COM PREVENIR-LES pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -