Saltar al contenido

O PROCESSISME O INDEPENDENCIA: VOLEM UN ESTAT CATALA O ES NOMES UN DESIG?

septiembre 15, 2021

O PROCESSISME O INDEPENDENCIA: VOLEM UN ESTAT CATALA O ES NOMES UN DESIG? descargar PDF gratis

Datos del ebook
o processisme o independencia: volem un estat catala o es nomes un desig?-santiago espot-9788494507878

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1422
  • Descargados: 984 veces
  • Tamaño del archivo: 992 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar O PROCESSISME O INDEPENDENCIA: VOLEM UN ESTAT CATALA O ES NOMES UN DESIG? pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de O PROCESSISME O INDEPENDENCIA: VOLEM UN ESTAT CATALA O ES NOMES UN DESIG?
A O processisme o independència, Santiago Espot ens obliga a escollir: volem un estat català —i assumim que proclamar-lo implica un compromís de fermesa i radicalitat— o ja ens està bé la felicitat de voler la independència, que implica envidiar al joc de les bones paraules i guarnir-nos un cop a l’any per sentir-nos observats i admirats per tot el món. O una cosa o l’altra, però difícilment tot alhora.
Ens debatem entre un independentisme que vol ser simpàtic, més del que és recomanable, i un altre que descriu amb cruesa lanostra condició de poble sotmès i va a l’arrel dels problemes que ens afecten, per trobar la direcció cap a la llibertat. Entre les dues alternatives, haurem de osar quin és el camí que més ens convé. Aquest llibre dóna la pauta per escollir la millor via.
Santiago Espot (la Pobla de Segur, 1963) és empresari i president de Catalunya Acció des del 2005. Va ser candidat a l’alcaldia de Barcelona el 2011 per Solidaritat Catalana per la Independència.Escriu regularment a Nació Digital i ha estat tertulià en diversos programes de televisió. És autor dels llibres Contra el senequisme polític (1991), Joan Fiveller. Model de caràcter (2004), Cap a la independència (2005) i Discursos a la Nació (2009). Ha escrit centenars d’articles i ha pronunciat multitud de conferències per tot el país.
Ha estat …
Ver más

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Política franquista

O PROCESSISME O INDEPENDENCIA: VOLEM UN ESTAT CATALA O ES NOMES UN DESIG? epub, O PROCESSISME O INDEPENDENCIA: VOLEM UN ESTAT CATALA O ES NOMES UN DESIG? epub gratis, O PROCESSISME O INDEPENDENCIA: VOLEM UN ESTAT CATALA O ES NOMES UN DESIG? descargar gratis, O PROCESSISME O INDEPENDENCIA: VOLEM UN ESTAT CATALA O ES NOMES UN DESIG? pdf, O PROCESSISME O INDEPENDENCIA: VOLEM UN ESTAT CATALA O ES NOMES UN DESIG? epub descargar, O PROCESSISME O INDEPENDENCIA: VOLEM UN ESTAT CATALA O ES NOMES UN DESIG? descargar epub gratis, O PROCESSISME O INDEPENDENCIA: VOLEM UN ESTAT CATALA O ES NOMES UN DESIG? pdf gratis, descargar O PROCESSISME O INDEPENDENCIA: VOLEM UN ESTAT CATALA O ES NOMES UN DESIG? epub, descargar O PROCESSISME O INDEPENDENCIA: VOLEM UN ESTAT CATALA O ES NOMES UN DESIG? epub gratis, descargar O PROCESSISME O INDEPENDENCIA: VOLEM UN ESTAT CATALA O ES NOMES UN DESIG? pdf, descargar O PROCESSISME O INDEPENDENCIA: VOLEM UN ESTAT CATALA O ES NOMES UN DESIG? pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -