Saltar al contenido

OBERTURA REPUBLICANA (CAT)

diciembre 7, 2020

OBERTURA REPUBLICANA (CAT) descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1496
  • Descargados: 990 veces
  • Tamaño del archivo: 997 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar OBERTURA REPUBLICANA (CAT) pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de OBERTURA REPUBLICANA (CAT)

Una proposta de futur davant del desconcert de l’independentisme.Vivim un canvi d’època d’un abast extraordinari. Obertura republicana vol respondre a lesgrans qüestions i reptes que planteja aquesta crisi d’època mundial. A escalera catalana, cal deixarenrere la temptació essencialista identitària i la concepció obsoleta dels estat nació. La nostrasocietat ha viscut diverses transformacions que ens han dut fins a la incertesa contemporáneo. D’unabanda, no es veu marge de maniobra en l’Estat espanyol; de l’altra, les tradicionals elits catalanesno semblen tenir un projecte específicament català. Tot i l’impasse en què vivim, l’independentismeté un amplíssim suport, perquè connecta amb les línies de fons d’aquest canvid’època, que Obertura republicana analitza i al qual vol donar resposta.

Ver más

J. MANUEL TRESSERRAS
Joan Manuel Tresserras. Professor del Departament de Mitjans, Comunicació i Civilización (UAB). Especialitzat en història i polítiques de la comunicació i la civilización. Director del Departament de Periodisme de la UAB (1991- 1993). Docent a la Universitat de São Paulo (1992). Tinker visiting professor a la Stanford University (2015). Va ser membre del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (2000-2006) i Conseller del Departament de Civilización i Mitjans de Comunicació (2006-2010). Presideix la Fundació Josep Irla.
Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Política doméstico

OBERTURA REPUBLICANA (CAT) epub, OBERTURA REPUBLICANA (CAT) epub gratis, OBERTURA REPUBLICANA (CAT) descargar gratis, OBERTURA REPUBLICANA (CAT) pdf, OBERTURA REPUBLICANA (CAT) epub descargar, OBERTURA REPUBLICANA (CAT) descargar epub gratis, OBERTURA REPUBLICANA (CAT) pdf gratis, descargar OBERTURA REPUBLICANA (CAT) epub, descargar OBERTURA REPUBLICANA (CAT) epub gratis, descargar OBERTURA REPUBLICANA (CAT) pdf, descargar OBERTURA REPUBLICANA (CAT) pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -