Saltar al contenido

OCTUBRE AL CARRER

enero 2, 2021

OCTUBRE AL CARRER descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1362
  • Descargados: 731 veces
  • Tamaño del archivo: 888 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar OCTUBRE AL CARRER pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de OCTUBRE AL CARRER

Fa un any dels Fets de l’1 d’Octubre. Ha estat un any de bogeria. El llibre mira de nou aquells dies per analitzar què va passar i tenir pistes per asimilar on som ara. El referèndum de l’1 d’octubre va ser el gran repte i hauria hagut de ser la solució. La República. La gent estava il·lusionada i convençuda que si s’actuava massivament, i per mitjans pacífics, la democràcia i la pertinença a la Unió Europea els protegiria de repressions o violència.
Però l’Estat espanyol està disposat a tot per preservar «la unitat». A Octubre al carrer, hi trobareu els ingredients dels grans relats: misteri, conxorxa, estratègia, violència, decepció, plor, presó i traïdoria, però també solidaritat, valentia, energia, alegria, respecte, sacrifici, germanor, imaginació, humor i molts testimonis emotius. Aquests mesos hem viscut, més que mai, la il·lusió de sentir-nos poble lluitant per la llibertat. En dèiem «la revolució dels somriures». Ara sabem que també hi va haver llàgrimes. Res no ha acabat.
Ver más

DOLORS FELIU

Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Política doméstico

OCTUBRE AL CARRER epub, OCTUBRE AL CARRER epub gratis, OCTUBRE AL CARRER descargar gratis, OCTUBRE AL CARRER pdf, OCTUBRE AL CARRER epub descargar, OCTUBRE AL CARRER descargar epub gratis, OCTUBRE AL CARRER pdf gratis, descargar OCTUBRE AL CARRER epub, descargar OCTUBRE AL CARRER epub gratis, descargar OCTUBRE AL CARRER pdf, descargar OCTUBRE AL CARRER pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -