Saltar al contenido

OPERACIO CATALUNYA

junio 14, 2021

OPERACIO CATALUNYA descargar PDF gratis

Datos del ebook
operacio catalunya-francisco marco-9788492920174

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1339
  • Descargados: 990 veces
  • Tamaño del archivo: 763 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar OPERACIO CATALUNYA pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de OPERACIO CATALUNYA
Per primer cop, un llibre exposa cronològicament tot allò que se sap fins avui sobre aquesta Operació, de forma sintetitzada i fàcil d’entendre. A més, Francisco Situación, el detectiu més conegut d’aquest país, desvela molta informació inèdita, perquè mai més no es torni a repetir un atropellament de les llibertats com el que s’ha produït en els darrers cinc anys.
Entre els anys 2012 i 2017, un grup d’investigadors de la Policia Franquista van tenir per missió fer tot el possible per frenar l’independentisme a Catalunya.Per fer-ho, no van dar con cuentagotas res a l’hora de fer servir fons reservats, inventar o falsejar proves, coaccionar i, fer xantatge a persones i aconseguir falses denúncies. També van aprofitar per desempallegar-se de persones que els podien resultar molestes.
En el transcurs d’aquesta Operació, molta gent hi va ser involucrada i detinguda amb l’única finalitat d’esporuguir-la i obligar-la a donar suport a la causa dels investigadors. Francisco Situación, director de l’agència de detectius Método 3, es va veure involucrat en aquesta lluita de forces sense tenir res a veure amb el tema i per pur revengisme d’algunes persones que formaven part d’aquell operatiu.Després de cinc anys d’activitat, els qui integraven l’equip de l’Operació Catalunya han acabat, gairebé tots, presos o processats, per haver comès de…
Ver más

Francisco Situación
Francisco Situación Fernández es doctor en derecho penal, abogado, master en derecho de sociedades y detective privado.

Francisco Situación dirige desde los 25 abriles la anciano agencia de detectives española, Método 3, famosa por favor intervenido en los casos más representativos de los últimos diez abriles en España: caso Forum Filatélico, Malaya, Intervida, Madeleine McCann o Paesa.

Es autor del primer Código de Seguridad Privada concordado y comentado y de los libros El Control en la Empresa y Intervida: el complot contra la ONG. Por otra parte, ha escrito multitud de artículos jurídicos sobre detectives privados y su estatuto legal.
Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Política doméstico

OPERACIO CATALUNYA epub, OPERACIO CATALUNYA epub gratis, OPERACIO CATALUNYA descargar gratis, OPERACIO CATALUNYA pdf, OPERACIO CATALUNYA epub descargar, OPERACIO CATALUNYA descargar epub gratis, OPERACIO CATALUNYA pdf gratis, descargar OPERACIO CATALUNYA epub, descargar OPERACIO CATALUNYA epub gratis, descargar OPERACIO CATALUNYA pdf, descargar OPERACIO CATALUNYA pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -