Saltar al contenido

OPERACIO URNES

mayo 27, 2021

OPERACIO URNES descargar PDF gratis

Datos del ebook
operació urnes-laia vicens-xavi tedo-9788466423496

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1394
  • Descargados: 663 veces
  • Tamaño del archivo: 839 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar OPERACIO URNES pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de OPERACIÓ URNES

El llibre que teniu a les mans, Operació Urnes, és la crònica periodística de l’operatiu clandestí que va permetre que l’1 d’octubre del 2017 a Catalunya hi hagués urnes als col·legis electorals i es pogués celebrar el referèndum d’autodeterminació. Així, a partir del testimoni dels cervells de l’operació i dels seus principals protagonistes, molts d’ells amb pseudònim, descobrirem una història increïble que supera qualsevol relat de ficció. A partir de milers de voluntaris es va crear una xarxa popular, organitzada de forma secreta i piramidal, que va fer possible que el tresor més preuat arribés al seu destí. Un relat que sens dubte restarà per sempre a la memòria col·lectiva de moltes generacions.
«Totes les urnes que ens han robat són meves». Qui es lamenta amb un ampli somriure és en Lluís, el cervell de l’operatiu que va permetre que el dia 1 d’octubre hi hagués urnes als 2.229 col·legis electorals que es van habilitar per al referèndum d’autodeterminació. Ell és l’escollit com a coordinador logístic de l’Operació Urnes. El tresor més buscat per les forces de seguretat espanyoles i el més esperat per milions de catalans que l’1 d’octubre volen exercir el dret a osar. Perquè sense urnes no hi ha referèndum. Així de clar.»

Ver más

Laia Vicens

Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Política franquista

OPERACIO URNES epub, OPERACIO URNES epub gratis, OPERACIO URNES descargar gratis, OPERACIO URNES pdf, OPERACIO URNES epub descargar, OPERACIO URNES descargar epub gratis, OPERACIO URNES pdf gratis, descargar OPERACIO URNES epub, descargar OPERACIO URNES epub gratis, descargar OPERACIO URNES pdf, descargar OPERACIO URNES pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -