Saltar al contenido

PER CATALUNYA!

junio 7, 2021

PER CATALUNYA! descargar PDF gratis

Datos del ebook
per catalunya!-suso de toro-9788417082260

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1497
  • Descargados: 1028 veces
  • Tamaño del archivo: 576 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar PER CATALUNYA! pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de PER CATALUNYA!

Els articles recollits en aquest llibre han estat escrits durant els últims anys en paral·lel al procés que viu la societat catalana i Catalunya com a país. També al mateix temps que la crisi, que a més de ser econòmica és casto, de la societat espanyola i del Regne d’Espanya com a estat nació.
Fa uns anys pensava que Catalunya podia i havia de ser mestra d’Espanya per construir un estat vertaderament federal o confederal i una societat democràtica i animosa. Ara ja no ho crec. El projecte d’Espanya que s’ha realitzat és un final de camí, és un estat que s’ha tancat les portes a si mateix. La civilización política rància, excloent i autoritària del nacionalisme espanyol ha negat qualsevol reconeixement o diàleg intern, i la bulímia de la cort madrilenya, un vertader forat negre, ho ha devorat tot.
La meva curiositat auténtico per aquest país, el qual veia culte, tolerant i creatiu, va passar a ser d’admiració pel seu nervi cívic i la seva valentia. La llibertat es guanya amb raó i valentia. I tot el que està passant a Catalunya és el més valent, democràtic i constructiu que li ha passat a l’Estat espanyol en els últims quaranta anys. Qui desitgi la democràcia i qui estimi la llibertat, com és possible que no estigui amb Catalunya?
Ver más

Suso de Toro

Nace en Santiago de Compostela en 1956. Allí obtiene su doctorado en Arte Innovador y Contemporáneo; su obra y su persona están intrínsecamente ligadas a Galicia; ha publicado en gallego más de vigésimo libros de novelística, teatro y disquisición. Ha sido premiado entre otros con el Premio de la Crítica de Galicia (1988), con el de la Crítica Española (1993 y 2000) y con el Premio Blanco Inclinación de Novelística, ningún tan sonoro como el Premio Franquista.
Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Política franquista

PER CATALUNYA! epub, PER CATALUNYA! epub gratis, PER CATALUNYA! descargar gratis, PER CATALUNYA! pdf, PER CATALUNYA! epub descargar, PER CATALUNYA! descargar epub gratis, PER CATALUNYA! pdf gratis, descargar PER CATALUNYA! epub, descargar PER CATALUNYA! epub gratis, descargar PER CATALUNYA! pdf, descargar PER CATALUNYA! pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -