Saltar al contenido

PER LA LLIBERTAT

enero 23, 2021

PER LA LLIBERTAT descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1308
  • Descargados: 682 veces
  • Tamaño del archivo: 926 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar PER LA LLIBERTAT pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de PER LA LLIBERTAT: MAI PODRAN EMPRESONAR LES IDEES

Rebre una carta sempre és un raig de llum. Més encara quan s’està en captiveri, lluny de casa. Els catalans sentim com una ofensa col·lectiva la presó dels nostres representants legítims i dels líders de la nostra societat civil. En resposta, milers de persones han agafat paper i bolígraf, determinats a fer menys foscos els dies de presó i exili gràcies al caliu de les paraules.
Aquest llibre conté les cartes obertes dels presos polítics i els exiliats, així com també una bona mostra dels escrits que els han adreçat escriptors i periodistes com ara Jordi Basté, Jordi Borràs, Núria Cadenes, Jordi Creus, David Fernàndez, Josep M. Fonalleras, Albert Om, Ada Parellada, Vicent Partal, Eva Piquer, Marta Rojals, Xavier Sardà, Sílvia Soler, Toni Soler o Esther Margen, entre molts d’altres. El volum s’obre amb un pròleg de Susanna Barreda i Txell Bonet en forma de cartes creuades. Aquesta tria representa tota la gent que, de modo anònima, s’han abocat a escriure com a acte suprem de llibertat. La fortalesa, determinació i estima que es desprenen de cada una d’aquestes cartes donen fe d’un temps i d’un país que es nega a viure en l’obscuritat.
Amb la importación d’aquest llibre contribueixes econòmicament a la caixa de solidaritat amb els presos polítics, els exiliats i les seves famílies.TEXTOS DE:
DOLORS BASSAMERITXELL…
Ver más

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Política franquista

PER LA LLIBERTAT epub, PER LA LLIBERTAT epub gratis, PER LA LLIBERTAT descargar gratis, PER LA LLIBERTAT pdf, PER LA LLIBERTAT epub descargar, PER LA LLIBERTAT descargar epub gratis, PER LA LLIBERTAT pdf gratis, descargar PER LA LLIBERTAT epub, descargar PER LA LLIBERTAT epub gratis, descargar PER LA LLIBERTAT pdf, descargar PER LA LLIBERTAT pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -