Saltar al contenido

PLANETES I SATEL·LITS

noviembre 22, 2020

PLANETES I SATEL·LITS descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1730
  • Descargados: 898 veces
  • Tamaño del archivo: 803 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar PLANETES I SATEL·LITS pdf en español

Ver libros de categoría INFANTIL

Sinopsis de PLANETES I SATEL·LITS

Primer llibre de coneixements que mostra, als primers lectors, el progrés que va d’una realitat propera al seu origen. Tres petites descobertes que els adults podran compartir amb els infants.
Ver más

MARTA LUNA
Marta Vitral i Sanjuan (Barcelona 1951) ha dedicat tota la seva vida professional a l’educació i la formació des d’àmbits ben diversos. Actualment és professora de humanidades pueril a l’Escola d’Escriptura i Humanitats de l’Ateneu Barcelonès, participa del projecte Patrimonia’m amb el MUHBA i és membre del consell de redacció de la revista Faristol on a més fa crítica de forma regular. Col·labora amb diverses editorials, especialment amb La Barco. És autora de materials d’aprenentatge, articles i llibres d’informació destinats a nois i noies. Ha obtingut per dues vegades el premi Serra d’Or amb llibres de coneixements per a infants i joves . Ha format part del jurat de premis de humanidades pueril i lozano en moltes ocasions.
Ver ficha del autor

Categorías:

De niño

De niño 6 a 8 abriles

Naturaleza y ciencia

PLANETES I SATEL·LITS epub, PLANETES I SATEL·LITS epub gratis, PLANETES I SATEL·LITS descargar gratis, PLANETES I SATEL·LITS pdf, PLANETES I SATEL·LITS epub descargar, PLANETES I SATEL·LITS descargar epub gratis, PLANETES I SATEL·LITS pdf gratis, descargar PLANETES I SATEL·LITS epub, descargar PLANETES I SATEL·LITS epub gratis, descargar PLANETES I SATEL·LITS pdf, descargar PLANETES I SATEL·LITS pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -